Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Κοινό πρόγραμμα μεταπτυχιακών από το Πανεπιστήμιο και το ΤΕΙ Πελοποννήσου - Προθεσμία κατάθεσης φακέλων είναι η 31η Αυγούστου 2015

Κοινό πρόγραμμα μεταπτυχιακών από το Πανεπιστήμιο και το ΤΕΙ Πελοποννήσου
Τα τμήματα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πελοποννήσου οργανώνουν και λειτουργούν από το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2015 - 2016 κοινό πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών με τίτλο «Επιχειρηματικότητα και Διακυβέρνηση», σύμφωνα με τις διατάξεις των Ν. 4009/2011 και Ν. 3685/2008, όπως ισχύουν.

Το πρόγραμμα θα εξοικειώνει τους φοιτητές με το ευρωπαϊκό, εθνικό και περιφερειακό θεσμικό περιβάλλον, αλλά και τις σύγχρονες μεθόδους επιχειρηματικότητας και θα τους προσφέρει εργαλεία ανάλυσης, προγραμματισμού, αξιολόγησης και επιχειρησιακής δράσης εξειδικευμένα ανά κατεύθυνση, τόσο στην βελτίωση των περιφερειακών διοικητικών μηχανισμών όσο και στην ανάπτυξη επιχειρηματικών σχεδίων.

Η εκπαιδευτική διαδικασία υποστηρίζεται από ειδικές διαδικτυακές εφαρμογές που επιτρέπουν και την εξ αποστάσεως παρακολούθηση του προγράμματος.
Προθεσμία κατάθεσης φακέλων είναι η 31η Αυγούστου 2015.