Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Το «Μένουμε Ελλάδα» στα καταπράσινα μονοπάτια της Ζάχολης

Το «Μένουμε Ελλάδα», η μοναδική καθημερινή ζωντανή εκπομπή που προβάλλει τον τουρισμό, τον πολιτισμό και στηρίζει την Περιφέρεια και τα ελληνικά προϊόντα.
Η Ρένια Τσιτσιμπίκου και ο Πέτρος Κουμπλής μάς ταξιδεύουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας μέσα από ρεπορτάζ για γνωστούς και άγνωστους προορισμούς, με πρωταγωνιστές τους ανθρώπους.
Πριν από  μερικές ημέρες η δημοφιλής αυτή εκπομπή της ΕΡΤ1 βρέθηκε στο Δερβένι , όπου πρόβαλε τα αξιοθέατα της περιοχής Δερβενίου , όπως μοναδικά τα κατέγραψε η κάμερα μέσα από ψαρόβαρκες που σεργιάνισαν τον Κορινθιακό. καθώς και μιά ξενάγιση στο ορεινό χωριό  της περιοχής, τον Πύργο Κορινθίας.


 Συναρπαστικές ιστορίες με φόντο μοναδικές εικόνες της ελληνικής φύσης από τον τ. Δήμο Ευρωστίνης , η δημοφιλής αυτή εκπομπή της ΕΡΤ1, πρόβαλε, για τρίτη φορά και πάλι μέσα σε λίγες ημέρες. Αυτή τη φορά , το "ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ" μας ταξίδεψε στα  καταπράσινα μονοπάτια της Ζάχολης, με διαδρομές μέσα στη φύση , κάτω από σκιερά πλατάνια, δίπλα στο ρέμα των μύλων , στο ποτάμι που διασχίζει το χωριό , την άλλοτε "μητρόπολη" της Δυτικής Κορινθίας , την Ζάχολη.

Το αφιέρωμα στη Ζάχολη, είναι διάρκειαs 7 περίπου λεπτών  και  ξεκινά στο 01.58 του βίντεο σχεδον στην αρχή της εκπομπής. 

απολαύστετο: video