Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Πρόεδρε … τι να σου κάνει ένα λασπο-blog;

roz-laspiΤι δουλειά να σου πρωτοβγάλει Πρόεδρε και αυτό το δύσμοιρο blog το antinews; Για βάστα … όπως λένε και στην Καλαμάτα … οι γνήσιοι Καλαματιανοί.

Ποιον να πρωτολασπήσει; Τη διαχρονικά «μισητή» Μπακογιάννη που την έχεις στόχο και της πετάς βελάκια στο γραφείο σου; Τον «αγνώμονα» Δένδια που τον έκοψες από το Συμβούλιο της Ευρώπης, παρότι είχε τα προσόντα; Τον «χωριάτη» Στυλιανίδη που όταν λέει τη λέξη Καραμανλής, τρέχεις να δεις προεκλογική ομιλία σου της Πολιτικής Άνοιξης; Τον «Μαρινάκια» Αρβανιτόπουλο που σου στέρησε το Δήμο Πειραιά;

Δεν προλαβαίνει αυτό το blog!.. Και τώρα που κόπηκαν οι διαφημίσεις και δεν βγαίνουν έτσι αεράτα τα ποσταρίσματα… δες τι θα κάνεις.

Ούτε το απλήρωτο προσωπικό της Συγγρού σου φτάνει… που τρολάρει όλη μέρα και νύχτα, στο διαδίκτυο, οτιδήποτε αφορά τους δελφίνους που φοβάσαι μην γίνουν καρχαρίες..!!

Αλλά Πρόεδρε το πρόβλημα δεν είναι μόνο αυτό. Είναι ότι σε τελευταία δημοσκόπηση το 60% της κοινωνίας δεν σε θέλει… ούτε ζωγραφιστό. Ο Βενιζέλος έχει μεγαλύτερη αποδοχή από εσένα. Και όλο αυτό σημαίνει πως …και η Ελλάδα να καταστραφεί, εσύ και η παρέα σου Μαξίμου δεν ξαναβλέπετε!! Όσοι δεξιοί σου έμειναν θα πάνε στο Ποτάμι και οι ακροδεξιοί εκεί που ξέρεις…  ρώτα τον Τάκη. Για τους κεντρώους ούτε λόγος.. τώρα που εξαφανίστηκε ο ΓΑΠ σκέφτονται πολύ σοβαρά το «καθαρό» ΠΑΣΟΚ.

Όμως Πρόεδρε το πρόβλημα δεν είναι μόνο αυτό. Είναι και ότι άλλαξες τα σύμβολα του κόμματος, εξαφάνισες τον Πυρσό, έφυγες από τη Ρηγίλλης, έβρισες και υπονόμευσες τον Καραμανλή… ακόμη και τον Παυλόπουλο .. και τώρα πώς θα επιστρέψεις εκεί;; Και θα υποχρεωθείς να πας εκεί γιατί όπως λένε όλα τα δημοσιεύματα είναι απλήρωτα τα νοίκια της Συγγρού… Ποια σημαία θα σηκώσεις στο νεοκλασικό; Μάλλον της Πολιτικής Άνοιξης.

Πρόεδρε … τι να σου πρωτοκάνει ένα blog και μάλιστα χωρίς διαφημίσεις όταν έχεις τόσα προβλήματα;

Ιωάννης Καλαμίδης
www.tokentro.gr