Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ "ΤΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ" ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ!


«Για τα μάτια μιας χορεύτριας ρουμανικής καταγωγής, υποστήριξε στους δικαστές, ότι βρέθηκε στον κόσμο της νύχτας στήνοντας ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα σωματεμπορίας ο 46χρονος ιδιοκτήτης του «ΧΩΡΙΑΤΙΚΟΥ» και των «ΑΤΤΙΚΩΝ ΦΟΥΡΝΩΝ», ο οποίος έχει χαρακτηριστεί ως ο «βασιλιάς του στριπτίζ».
Φέρνοντας στην Ελλάδα νεαρές κοπέλες από την ανατολική Ευρώπη τις οποίες εξανάγκαζε να εκδίδονται στα στιπτιζάδικα που διατηρεί στην Αθήνα, ο 46χρονος φέρεται πως ήταν ο εγκέφαλος μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής οργάνωσης με θύματα αλλοδαπές γυναίκες.


Σύμφωνα με δικαστικές πηγές του zougla.gr, είχε πετύχει ο ίδιος να μένει πάντα στη σκιά, καθώς η αλυσίδα των φούρνων του αποτελούσε τη «βιτρίνα» για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Εξάλλου, ο ετήσιος τζίρος από τους περίπου 20 φούρνους που έχει σε όλη τη χώρα ο 46χρονος μαζί με τον αδελφό του, στο όνομα όμως της μητέρας τους, σε συνδυασμό με ένα δίκτυο offshore εταιρειών μπορούσαν να κρύψουν για τα καλά τις «βρώμικες» δουλειές που γίνονταν, κάτω από τη μύτη της Αστυνομίας, στο κέντρο της Αθήνας.
Η αντίστροφη μέτρηση για τα μέλη του κυκλώματος άρχισε το πριν από 7 χρόνια, όταν μία από τις αλλοδαπές, κακοποιημένη ζήτησε τη βοήθεια των αρχών, φέρνοντας έτσι στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων συνολικά 23 άτομα. Εκτός από τα δύο αδέλφια, ιδιοκτήτες της γνωστής αλυσίδας φούρνων, κατηγορούμενοι είναι στενοί συνεργάτες τους, υπάλληλοι σε δύο στριπτιζάδικα αλλά και δύο γυναίκες αλλοδαπές που απασχολούνταν στην πίστα των καταστημάτων ως στριπτιζέζ. Οι κατηγορίες σε βάρος τους αφορούν ανά περίπτωση, εγκληματική Οργάνωση, σωματεμπορία» , παράβαση του νόμου που αφορά την είσοδο, διαμονή και κοινωνική επανένταξη υπηκόων τρίτων χωρών καθώς και για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.
«Για την αγάπη μιας γυναίκας τα έκανα όλα», είπε, απολογούμενος ο 46χρονος ιδιοκτήτης των στριπτιτζάδικων Α.Γ. οποίος αρνήθηκε όσα του αποδίδονται, υποστηρίζοντας πως μία από τις χορεύτριες που δούλευαν στο μαγαζί του ήθελε να τον εκδικηθεί επειδή την έδιωξε. Δεν παρέλειψε βέβαια να αναφέρει στην απολογία του από πόσο χαμηλά ξεκίνησε. «Ξεκίνησα να δουλεύω από 15 ετών ως εργάτης σε φούρνους. Ήρθα στην Αθήνα, δούλεψα σκληρά, έκανα οικονομίες και άνοιξα τους φούρνους», είπε.
Το ταξίδι του όμως στη Ρουμανία και ο έρωτάς του μια στρίπερ έγιναν η αφορμή να αλλάξει πορεία και να στραφεί σε πιο επικερδείς τομείς. «Πήγα στη Ρουμανία όπου ερωτεύθηκα μια Ρουμάνα. Την έφερα στην Αθήνα αλλά δεν ήθελε να δουλέψει στους φούρνους. Έτσι, άνοιξα για εκείνην τα μαγαζιά. Για την αγάπη μιας γυναίκας τα έκανα όλα».

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Την offshore γιατί την ανοίξατε;
ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ: Γιατί έτσι μου είπε να κάνω ο λογιστής μου.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Οι κοπέλες τι έκαναν στα μαγαζιά σας; Τι είναι το «απλό» και τι το «σπέσιαλ».

ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ: Κυρία πρόεδρε, πώς να σας πω…
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κατηγορούμενε, μη διστάζετε. Είστε ένας επιχειρηματίας της νύχτας. Μη ντρέπεστε. Ένα επάγγελμα είναι κι αυτό.
ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ: Το «απλό» σημαίνει ότι χορεύει η κοπέλα ενώ στο «σπέσιαλ» βγάζει και τα ρούχα της.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ο πελάτης μόνο βλέπει ή αγγίζει κιόλας;
ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ: Αυτό είναι στην πρωτοβουλία της κοπέλας

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Πόσες κοπέλες είχατε;
ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ: 50 κοπέλες στο κάθε μαγαζί. Την δουλειά αυτή όμως την έχω παρατήσει.
Ο 46χρονος εμφανίστηκε και ως θύμα της εκδικητικότητας μίας από τις χορεύτριες του μαγαζιού. « Την καταγγελία σε βάρος μου την έκανε κοπέλα που εργαζόταν στο μαγαζί και επειδή έπινε πολύ και δημιουργούσε προβλήματα την έδιωξα. Το έκανε από εκδίκηση.
Εισαγγελέας: Μπορεί μια κοπέλα που μεθάει να κάνει τέτοια σκηνικά και να δώσει στις αρχές τέτοιες λεπτομέρειες;
Κατηγορούμενος: Ήταν πικραμένη που την έδιωξα από τη δουλειά…
Το φταίξιμο στις…γυναίκες έριξε στην απολογία του και ο αδερφός του Π.Γ. ο οποίος όμως τα έριξε και στους ανταγωνιστές τους αρτοποιούς. «Μια χαρά ήταν με τις επιχειρήσεις του στους φούρνους έκανε λάθος που έμπλεξε με αυτά. Πίσω από αυτό το λάθος του αδερφού μου κρύβεται μια γυναίκα».


sfedona.gr