Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

"Εφυγε" από τη ζωή ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Αστέρα Δερβενίου Ανδρέας Ρήγας


Από αριστερά όρθιοι : Απ. Μανέτας,  Γεωρ. Καΐτσας, Ανδρ. Ρήγας, Ιωαν. Κανελλόπουλος, Ανδ. Μούγιος, Κων. Γκολφινόπουλος Καθήμενοι : Διαμ. Κουρής, Νικ. Σκανδάλης, Βασ. Μαραμαθάς, Ανδρ. Σιάπικας, Ανδρ. Κούκιος

H ποδοσφαιρική οικογένεια του Αστέρα Δερβενίου, έγινε πιο φτωχή σήμερα, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών, ο παλαίμαχος αμυντικός ποδοσφαιριστής της ομάδας, Ανδρέας Ρήγας.
Ο Ανδρέας Ρήγας  στελέχωσε την ομάδα του Αστέρα από το ξεκίνημά της την περίοδο 1972 - 73 καθώς και την περίοδο το 1973 - 74, όπου ένα κτύπημα στο πόδι μου τον  ανάγκασε να σταματήσει το ποδόσφαιρο. . Αξίζει να σημειώσουμε ότι παρα ότι ήταν αμυντικός στην σταδιoδρομία του στον Αστέρα είχε πετύχει και τρία τέρματα.



Αύριο η οικογενειά του , συγγενείς και φίλοι θα  του απευθύνουν το "ύστατο αντίο" στις 2 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου Δερβενίου , όπου θα πραγματοποιηθεί η εξόδιος ακολουθία. Ας είναι ελαφρύ το χωμα της Δερβενιώτικης γης που θα τον σκεπάσει... 

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Αστέρα εκφράζουν τη θλίψη τους στην είδηση του θανάτου του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Συλλόγου Ανδρέα Ρήγα. Ο Ανδρέας υπήρξε από τους πρώτους ποδοσφαιριστές του Αστέρα μετά την ίδρυσή του τη περίοδο 1972-73. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.