Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Κρίνεται η μάχη του τίτλου αύριο στην Κορινθία - Εμβόλιμη αγωνιστική με ντέρμπι κορυφής - Κόρινθος 2006 εναντίον ΑΟ. Ζευγολατιού

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj_A-om1tQcdDzVx_HvFEAZ7vac7fENzqjJLJ-u-Ojanx434QN2A00zRU7DNtGBkzag7FYGB9EgipP2co5jmH4pDdrMoq8uOcoWdEHt5n1c9OEbipt_30fP5IQ80LGRvHkAOTuMT-iu3KE/s400/nerm.jpg
Με την εμβόλιμη 22η αγωνιστική συνεχίζεται , αύριο Τετάρτη στις 3 το απόγευμα, το πρωτάθλημα της Α1 Κορινθίας. 
Μιά αγωνιστική άκρα ενδιαφέρουσα , καθώς περιλάμβάνει το μεγάλο ντέρμπι κορυφής αναμεσα στην πρωτοπόρο Κόρινθο 2006 και τον Α.Ο Ζευγολατιού, που την ακοολουθεί στο πόντο. 
Φυσικά. ο νικητής του ντέρμπι , που θα γίνει στο Συνικοισμό, θα πρέπει να θεωρείται σίγουρος πρωταθλητής. 
Στο "Κώστας Βυζάς" στο Δερβένι, ο Αστέρας φιλοξενεί τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου, ενώ στη Νεμέα ο Παννεμεατικός αντιμετωπίζει την Θύελλα Πετρίου , στο τοπικό ντέρμπι. 
Στο Βέλο η τοπική Ελλάς αντιμετωπίζει τον Κύψελο Κορίνθου, ενώ ενδιαφέρον παρουσιαζει και  ο αγώνας της Κορίνθου με τον Πέλοπα Κιάτου , στο ΔΑΚ, που μπορεί να μπορει να μην έχει το χαρακτήρα ντέρμπι αλλα πρόκειται γιά ένα αγώνα ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες.  
Στα Αθίκια ο Τενεάτης αντιμετωπίζει τον Α.Ο Σπαθοβουνίου, ενώ στο "Θώδειο" του Λουτρακίου ο  Ολυμπιακός μάχεται με τον Πανκαμαριακό, την στιγμή που στο Ξυλόκαστρο ο τοπικός Ηρακλής θα προσπαθήσει το τρίποντο με αντίπαλο την ομάδα των Αγίων Θεοδώρων.

Η 22η αγωνιστική
 ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛ/ΣΤΡΟΥ - ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ 
ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ
ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06 - ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ
ΤΕΝΕΑΤΗΣ - ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ 
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ 
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛ/ΔΙΟΥ 
ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ - ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ
ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ