Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Αποθεωτική υποδοχή Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη (photo)

karaman
 Tου Βαγγέλη Στολάκη
Πριν από λίγο έφτασε στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο οποίος δέχτηκε θερμή υποδοχή από τους περιφερειακούς συμβούλους που βρίσκονται στην περιφέρεια από νωρίς το πρωί. Στις 10:30 είχε προγραμματιστεί συνάντηση του κ. Καραμανλή με τον περιφεριάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα, ο οποίος βρίσκεται στην περιφέρεια από νωρίς το πρωί.  Φωνάζοντας συνθήματα επευφημίας «Ήρθε η ώρα του Καραμανλή», ο πρώην πρωθυπουργός, συνεπής στο ραντεβού έφτασε στην περιφέρεια όπου δεν παρέλειψε να κάνει λογοπαίγνια με τους παρευρισκόμενους θεσσαλονικείς δημοσιογράφους και φωτογράφους που γνωρίζονται από παλιά.

«Άσπρισες», είπε ο κ. Καραμανλής σε έναν εκ των φωτογράφων, θέλοντας να επισημάνει πως πέρασαν τα χρόνια. Από την πλευρά του ο κ. Τζιτζικώστας ευγενικά θέλησε να απομακρύνει τους δημοσιογράφους προκειμένου να μπορέσει να μιλήσει με τον κ. Καραμανλή. «Παιδιά αφήστε μας να τα πούμε λίγο με τον πρόεδρο γιατί δεν έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τζιτζικώστας. Ανάμεσα στους αντιπεριφεριάρχες που έχουν συγκεντρωθεί για να υποδεχτούν τον Κ. Καραμανλή είναι οι Στάθης Αβραμίδης, Νανά Αηδόνια, Χάρης Αηδονόπουλος, Βούλα Πατουλίδου, Φάνης Παπάς, Γιώργος Τσαμασλής και ο πρώην πρόεδρος του ΤΕΕ Σάκης Τζακόπουλος.
Να σημειώσουμε πως στις 12:00 ο κ. Καραμανλής θα έχει συνάντηση με τη Διοικούσα Επιτροπή της ΝΔ. Μετά τη συνομιλία που είχε ο πρώην πρωθυπουργός με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, διάρκειας 45 λεπτών, οι δυο τους μεταφέρθηκαν σε άλλη αίθουσα όπου ήταν συγκεντρωμένοι όλοι οι περιφερειακοί σύμβουλοι. Εκεί ο κ. Τζιτζικώστας, απευθυνόμενος στον κ. Καραμανλή είπε, «πρόεδρε η Αλληλεγγύη». Από την πλευρά του ο Φάνης Παπάς, απευθυνόμενος στον κ. Καραμανλή είπε «πρόεδρο βγήκα δήμαρχος όταν ήσουν πρωθυπουργός και σήμερα είμαι αντιπεριφερειάρχης».
Ένας εκ των συμβούλων προσέφερε ως δώρο στον κ. Καραμανλή το βιβλίο «Όλυμπος», ενώ να σημειώσουμε πως καθ” όλη τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Καραμανλής ήπιε μόνο νερό. Λίγο πριν αποχωρήσει για να παρευρεθεί στα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Καραμανλής απήλαυσε μία ποντιακή μαντινάδα.

Περισσότερα http://www.karfitsa.gr