Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας, Υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας επί Κυβερνήσεων του κ. Καραμανλή και Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ.Καμένος δείχνει σήμερα έτοιμος όσο ποτέ άλλοτε να συμμαχήσει με τον κ.Τσίπρα για το αναγκαίο καλό της πατρίδας.
Φυσικά ο κ.Καμένος με τη βαθιά γνώση και εμπειρία στα εθνικά θέματα είναι πολύ πιθανό να απαιτήσει και τη συμμετοχή του στο ευαίσθητο υπουργείο Άμυνας, που πέρα από την αποστολή ασφάλειας της Πατρίδας κυριάρχησε αρνητικά με τις συνεχείς αποκαλύψεις για την καταλήστευση του πλούτου της χώρας, μέσα από τα αμαρτωλά εξοπλιστικά προγράμματα  ακόμα και επί Κυβερνήσεως κ.Καραμανλή.
Εξάλλου το Υπουργείο Άμυνας αναφερόταν και ως διακαής πόθος του κ.Καμένου όταν ανεπιβεβαίωτα δημοσιεύματα τον ενέπλεκαν στη διανομή non-paper μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο του κ.Παπούλια, σε κρίσιμες στιγμές της κρίσης, με την ανταλλαγή της συμμετοχής του σε μία Κυβέρνηση συνεργασίας. 
Κυβέρνηση που τελικά έλαβε σάρκα και οστά με τη συνδρομή ενός άλλου αναμφισβήτητου πατριώτη, του κ.Καρατζαφέρη και του πολιτικού κόμματος του. Μία συμμετοχή που  εξασφάλισε τη συμμετοχή του κόμματός του στο Υπουργείο Άμυνας, με την περίοπτη θέση του Αναπληρωτή Υπουργού, μέχρι να φτάσουμε στο σήμερα οπότε δυστυχώς αποκαλύφθηκαν αδήλωτα εκατομμύρια ευρώ σε λογαριασμούς του κ.Καρατζαφέρη σε εξωχώριες εταιρείες που ερευνά η δικαιοσύνη.
Ήδη γνωστοί απόστρατοι πατριώτες που ηγήθηκαν του στρατεύματος της χρυσής εποχής της μίζας στις Ένοπλες Δυνάμεις εμφανίζονται σήμερα ως πρόθυμοι να συνδράμουν και αυτοί στη ριζοσπαστική αριστερά και τον έλεγχό της ως αναγκαίο καλό που θα διασφαλίσει τα ιερά και τα όσια. 
Ευχόμαστε φυσικά να μην συμπεριλαμβάνουν σε αυτά και τις μίζες, που κυριάρχησαν εν αγνοία τους προφανώς, όταν κατείχαν τις θέσεις ευθύνης τους και ενώ ο κ.Τσίπρας εγγυάται δημόσια μέσα από τις έξι δεσμεύσεις του την εξάλειψη της διαπλοκής, από την Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015, για το καλό της Πατρίδας...
thedayaftergr.blogspot.gr