Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη:«Η πιο αποφασιστική ψήφος που ρίξατε ποτέ» Και η τελευταία ψήφος μετρά την Κυριακή,



Ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη,


«Σημασία δεν έχει ποιο κόμμα θα βγει τρίτο ή τέταρτο, αλλά ποιος θα βγει πρώτο, για να σχηματίσει κυβέρνηση» δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς στο πλαίσιο της κεντρικής προεκλογικής εκδήλωσης της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη. Οι εκλογές θα καθορίσουν την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, συνέχισε. Παρών και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Ο κ. Σαμαράς είπε ότι η εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου είναι η πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση των τελευταίων ετών, ασκώντας κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ για τις οικονομικές του προτάσεις, ιδίως για τα θέματα της φορολογίας.

Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι και η τελευταία ψήφος μετρά την ερχόμενη Κυριακή, γιατί θα καθορίσει ποιο κόμμα θα πάρει το μπόνους των 50 εδρών και θα μπορέσει να σχηματίσει κυβέρνηση.

«Απευθύνομαι σε όλους, ιδίως σε όσους δεν μας ψήφισαν, σε ανθρώπους νοικοκυραίους που δεν θέλουν να δουν τη χώρα να γίνεται συντρίμμια, αλλά θέλουν να δουν τη χώρα να βγει μπροστά. Θέλω να σας πω ότι αυτές οι εκλογές θα καθορίσουν το μέλλον των παιδιών» συνέχισε.

Είμαστε περισσότεροι, είμαστε αυτοί που αγαπάμε την Ελλάδα και όχι αυτοί που θα έρθουν να εκδικηθούν την άλλη παράταξη, συνέχισε.