Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Ισοπαλία υπό καταρρακτώδη βροχή στη Κέρκυρα πήρε ο Ατρόμητος

«Φαίακες» και Ατρόμητος... επέπλευσαν στα «βαθιά» της ΚέρκυραςΣε ένα γήπεδο που θύμιζε... λίμνη λόγω της έντονης βροχόπτωσης Κέρκυρα και Ατρόμητος μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις  με το ισόπαλο 1-1 έ για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 61' με τον Κόντο, αλλά οι φιλοξενούμενοι «άρπαξαν» τον βαθμό στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Λαζαρίδη.

ΚΕΡΚΥΡΑ: Σέτκους, Βενέτης, Ντιμιτρόφσκι, Γκόμες, Ντιόγκο, Μαραγκός, Ναγιάρ (65' Κρητικός), Ζορμπάς (89' Παρασκευαϊδης), Χαβίτο, Κοντός (64' Μαρκόβσκι), Καϊκούτ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκορμπούνοφ, Αγκουαζί, Φυτανίδης, Ναπολεόνι, Παπάζογλου, Νάστος, Καραμάνος (73' Τάτος), Ούμπιδες (63' Φάμπιο), Λαζαρίδης, Πίτου Γκαρσία (73' Μπρίτο), Κοντοές.

Την Κυριακή ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στο ντέρμπι της αγωνιστικής από τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ η Καλλονή έχει την δυνατότητα να πάρει τους τρεις βαθμούς, στην έδρα της ουραγού, Νίκης Βόλου.
Τέλος, χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, θα διεξαχθούν οι αγώνες Βέροια-Πλατανιάς, Παναιτωλικός-Πανιώνιος, ΟΦΗ-Λεβαδειακός και Πανθρακικός-Εργοτέλης.