Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

ΤΟ ΤΑΓΚΟ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ

Το ταγκό θέλει δύο και Τρόικα και Ελλάδα, δυτικός πολιτισμός και δημοκρατία δείχνουν να μην έχουν αποφασίσει πέντε χρόνια μετά το ξέσπασμα της κρίσης των σχέσεών τους τι θέλει ο ένας από τον άλλο. Σχέση μίσους και αγάπης που δείχνει ταυτόχρονα νομοτελειακή και αυτοκαταστροφική. 
H κεντρική επιλογή της ελληνικής Κυβέρνησης στο πρώτο καλοκαιρινό ραντεβού όπου λόγω της πρόσφατης τότε αλλαγής του Υπουργού Οικονομικών καθορίστηκε από εξωκοινοβουλευτικούς συμβούλους του Μαξίμου αποδείχθηκε αδιέξοδη και επικίνδυνη. Είναι αδύνατο να επιβληθείς με ισχύ στον ισχυρό και η επανειλημμένη διακομματική επιλογή της αδιάλλακτης στάσης και του εκβιασμού γκρεμίσματος του ευρωπαϊκού οικοδομήματος με την ελληνική χρεοκοπία αποδεικνύεται έωλη όπως κάθε φορά. Είτε λέγεται Τσίπρας, είτε λέγεται Καμένος, είτε λέγεται Βενιζέλος, είτε λέγεται Σαμαράς η επαναστατική γυμναστική ενός λαού καταλήγει στο ίδιο αδιέξοδο. Τι θα κάνουν οι παραπάνω πολιτικοί ηγέτες όταν ο κ.Ντράγκι κλείσει το γκισέ των ελληνικών χρεογράφων. Θα απευθύνουν διάγγελμα στον ελληνικό λαό όπου θα του εξηγούν πως πρέπει να ζήσει λαθραία στον παγκόσμιο χάρτη. Κάτι τέτοια έκανε και ο Τσαουσέσκου και κατέληξε στην οργή του ρουμανικού λαού. Αν δεν ξέρουν ας ρωτήσουν να μάθουν την ιστορία οι κρατούντες και οι επιθυμούντες διακαώς να κρατήσουν τη μοίρα της Ελλάδας στα χέρια τους.
Ευτυχώς οι κ.κ.Σαμαράς και Βενιζέλος με τα πολιτικά ελαττώματά τους αποτελούν τη μόνη λογική λύση για τα επόμενα χρόνια ώστε να μπορέσει η Ελλάδα επιτέλους να θέσει τις βάσεις και να οικοδομήσει με κόπο την ισότιμη συμμετοχή της στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι. Δυστυχώς ο κ.Τσίπρας αδυνατεί να αποτελέσει την άλλη λύση λόγω της φύσης του κόμματος του που αποτελεί μία πανσπερμία ουτοπικών θεωριών και απόψεων, στερώντας την Ελλάδα από μία αξιωματική αντιπολίτευση που να πρεσβεύει αξιώματα και αρχές του ελληνισμού.
Γιατί τώρα τα νόμιμα μέλη της Κυβέρνησης, οι αρμόδιοι Υπουργοί δεν μπορούν να διαπραγματευτούν στα όρια του εφικτού μόνοι τους με τους δανειστές μας και απαιτείται μία κουστωδία συμβούλων των δύο κομμάτων να τους συνοδεύσει δεν μπορεί να ερμηνευτεί. Την ώρα που τα χρήματα των φορολογουμένων δεν περισσεύουν για ταξίδια στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και ακόμη περισσότερο δεν υπάρχει λογική εξήγηση για την προσφορά τους, η αποστολή συνεχώς αυξάνει επιδιώκοντας ίσως το διασπαστικό πλουραρισμό αντίστοιχο των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ.
Ας αφήσουμε επιτέλους σε αυτή χώρα το Σύνταγμα και τη δημοκρατία να λειτουργήσουν και η λύση θα είναι μονοσήμαντη και εύκολη. Η μανία εξαπάτησης των ξένων, των συμπολιτών μας και τέλος των ίδιων μας των εαυτών εν είδει Καραγκιόζη δεν μπορεί παρά να έχει μόνο ένα αποτέλεσμα. Την αναρχία που νομοτελειακά θα οδηγήσει σε  διαλυτικές καταστάσεις τη χώρα και οι προδότες της θα απολαύσουν για άλλη μία φορά τον ακρωτηριασμό της. 
Οι γνωστοί προδότες που διέλυσαν την Κύπρο και τώρα ψάχνουν τη λύση να την απομυζήσουν και πάλι… 
 
thedayaftergr.blogspot.gr