Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δεν υπάρχει αμφιβολία για το πόσο ωφέλησε τον τόπο η κρατική πτώχευση του 2009 από την Κυβέρνηση Καραμανλή. Το περιβόητο μνημόνιο που τόσο καταράστηκαν τόσοι πολλοί πατριώτες αποκαλύπτει πλέον τους λόγους της δίωξης του από το εγχώριο κατεστημένο. Η ελίτ της κοινωνίας του περασμένου αιώνα που «δικτατορικά» κυριάρχησε στην ελληνική κοινωνία, οικονομία και πολιτική την πρώτη δεκαετία του 21ου αιώνα αποδομείται με ανεξέλεγκτους ρυθμούς πια.

Πολιτικοί τοτέμ αποδεικνύεται ότι δεν ήταν τίποτα παραπάνω από αχυράνθρωποι που κορόιδευαν τον ελληνικό λαό και πλούτιζαν με ανώνυμες offshore εταιρείες. Οι μίζες σε κάθε τομέα της κοινωνίας χωρίς καμία αιδώ αποτέλεσαν τον αποκλειστικό πολιτικό αυτοσκοπό τους. Αντιμνημονιακοί ρήτορες αποκαλύπτεται πια πως ο λόγος τους είχε μόνη επιδίωξη την προδοσία της χώρας τους με όφελος την προστασία των τραπεζικών λογαριασμών τους στην αλλοδαπή.

Προβεβλημένοι επιχειρηματίες που φλέρταραν με την ιδέα της ριζοσπαστικής Αριστεράς αποδεικνύεται ότι δεν υπηρετούσαν τίποτα άλλο από την αφαίμαξη του πενιχρού εισοδήματος της ελληνικής οικογένειας μέσω της διατήρησης των ολιγοπωλίων τους. Δημοσιογράφοι της αγοράς με αταλάντευτο αντιμνημονιακό αγώνα υπηρέτησαν την περαιτέρω συσκότιση των έτσι και αλλιώς σκοτεινών διαδρόμων του χρήματος σε Ελβετία, Λουξεμβούργο, Κύπρο και Σιγκαπούρη και το μερίδιό τους στη συσκότιση της κοινωνίας.

Το τρισκατάρατο μνημόνιο έφερε τα πλεονάσματα της ελληνικής κοινωνίας, σε χρήμα, σκέψη, δημιουργία και ελευθερία, την επέλαση των τουριστών, ένα υγιές τραπεζικό σύστημα που ακόμα φυσικά επιδέχεται διορθώσεις, τα πετρέλαια της Ελλάδας στην επιφάνεια, τη νεολαία στην επιχειρηματική επιφάνεια. Το τρισκατάρατο μνημόνιο ελέγχει ηλεκτρονικά πλέον την αφαίμαξη του διεφθαρμένου δημόσιου συστήματος υγείας, παιδείας και δημόσιας διοίκησης. Το τρισκατάρατο μνημόνιο διαλύει το όνειρο του απαίδευτου Έλληνα για ένα χρυσοφόρο διορισμό στο Δημόσιο υποσχόμενο την καταλήστευση του δημόσιου χρήματος.

Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω, τα CD των δυναστών των Ελλήνων υπάρχουν στα χέρια πολλών και η ιστορία της Ελλάδας θα γραφτεί στις πραγματικές σελίδες και όχι στα καθυποταγμένα μέσα ενημέρωσης της ντροπής. Η Ελλάδα δημιουργεί και οι αναπολούντες το μιζαδόρικο παρελθόν και τη λαθροζωία εις βάρος της επόμενης γενιάς θα απομονωθούν κοινωνικά και πολιτικά. 

Ας ενταχθούμε στην Ευρώπη επιτέλους και την παγκόσμια κοινότητα του πνεύματος και ας αποδείξουμε ως λαός αν είμαστε συνεχιστές της πολιτισμικής κληρονομιάς ή ένα κακέκτυπο της οθωμανικής δουλείας.

Τότε θα γεννηθεί και η πραγματική αντιπολίτευση που με γόνιμο και ειλικρινή λόγο θα εκπροσωπήσει ένα υγιές κομμάτι της κοινωνίας και θα αναδειχθεί. Αυτός που θα τολμήσει να υποστηρίξει το μνημόνιο της ζωής μας και να το αντιπολιτευθεί γόνιμα θα είναι και ο νέος Πρωθυπουργός της Ελλάδας, όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου. 

Οι οικουμενικοί Πρόεδροι και Πρωθυπουργοί της συνδιαλλαγής θα μείνουν στα ξένα και αζήτητα της ιστορίας. Η δημοκρατία του μνημονίου μαζί με την κοινωνία της δεν διατάσσεται και δεν υποτάσσεται μέσα από την προπαγάνδα και τους συνεχιστές της ΥΕΝΕΔ…
 
thedayaftergr.blogspot.gr