Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Δήλωση του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων κ. Ευάγγελου Μεϊμαράκη για την απώλεια του Χριστόδουλου Πασιαρδή


Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης προέβη στην ακόλουθη δήλωση για την απώλεια του πρώην Υπουργού Άμυνας της Κύπρου και πρώην πρέσβη Χριστόδουλου Πασιαρδή.

«Με θλίψη  πληροφορήθηκα την απώλεια του πρώην Υπουργού Άμυνας της Κύπρου και πρώην πρέσβη Χριστόδουλου Πασιαρδή.
Υπηρέτησε την Κύπρο με πίστη και αφοσίωση, με το ήθος και τον δυναμισμό του να είναι εκείνα τα αδιαπραγμάτευτα χαρακτηριστικά του που τον συντρόφευαν πάντα, σε όλη τη διαδρομή του.
Κατά την θητεία μας ως Υπουργοί Άμυνας της Ελλάδας και της Κύπρου, συνεργαστήκαμε αρμονικά και κατακτήσαμε σπουδαίες στοχεύσεις προς όφελος των χωρών μας.
Η συνέπεια στις ιδέες και τις απόψεις του καθώς και η μαχητικότητα που επιδείκνυε για την προάσπιση τους ήταν ένα από τα χαρακτηριστικά του πολιτικού εκείνου, η απώλεια του οποίου βαρύνει την Κύπρο σήμερα. 
Υπήρξε μαχητής μέχρι το τέλος.
Θα τον θυμόμαστε όλοι. Εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων και εμού προσωπικά, εκφράζω τα θερμά συλλυπητήρια προς τους οικείους του».


Επίδοση της Έκθεσης της Α.ΔΙ.Π. στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης θα δεχθεί σήμερα, Τρίτη 5 Αυγούστου και ώρα 6:30μ.μ., τον Πρόεδρο της Αρχής Διασφάλισης Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευσης(Α.ΔΙ.Π.) κ. Ευάγγελο Κουφουδάκη, ο οποίος θα του επιδόσει την ετήσια Έκθεση της Αρχής.