Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ



ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι μαθητές της Α1, Β2, Β3 και Γ2 τάξης του σχολείου μας πήραν την πρωτοβουλία και συγκέντρωσαν το ποσό των 100 ευρώ, προκειμένου να ενισχύσουν οικονομικά την τοπική κοινωνία.
Οι εκπαιδευτικοί  κ. Κώρου  Δήμητρα ,κ. Μιχαήλ Αργυρώ και κ.Μοτάκη  Σταματίνα, μετέβησαν  σε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων  και προμηθεύτηκαν  τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης , τα οποία  διένειμαν σε οικογένειες των ίδιων των μαθητών  που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.
Στην εποχή της κρίσης και της ανέχειας, η βοήθεια στο συνάνθρωπο κρίνεται, περισσότερο από ποτέ,  απαραίτητη. Αυτό φαίνεται να το έχουν αντιληφθεί οι μαθητές μας και είναι κάτι που μας χαροποιεί  ιδιαίτερα. Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας,  αγκάλιασε και θα στηρίζει  πάντα τέτοιου είδους δράσεις. Η ενέργεια αυτή των παιδιών μας  σηματοδοτεί το τέλος μιας εποικοδομητικής συνεργασίας κατά τη διάρκεια της  σχολικής  χρονιάς.
Η  Διεύθυνση, το Διδακτικό Προσωπικό και οι μαθητές του Γυμνασίου Αγίων Θεοδώρων εύχονται σε όλους Καλό Καλοκαίρι, με υγεία, αισιοδοξία και με περισσότερα χαμόγελα!