Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Ο Παναγιωτόπουλος δηλώνει “αρπαγμένος” λόγω ανασχηματισμού

Panos-Panagiotopoulos
“Αρπαγμένος” λόγω του ανασχηματισμού και της απόφασης του Αντώνη Σαμαρά να τον απομακρύνει από το υπουργείο Πολιτισμού δηλώνει ο Πάνος Παναγιωτόπουλος σε… εκμυστηρεύσεις του στον Γιώργο Παπαχρήστο.
Ο άλλοτε στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά ήταν από τους πρώτους που τον στήριξαν στη μάχη για τη διαδοχή του Κώστα Καραμανλή στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, το 2009, και σύμφωνα με τον Γιώργο Παπαχρήστο στα “Νέα” είχε τη διαβεβαίωση του Πρωθυπουργού ότι δεν είχε λόγο να ανησυχεί για τον ανασχηματισμό, καθώς θα παρέμενε στο υπουργείο Πολιτισμού.
Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος… κέρδισε πρωτοσέλιδα με τη διαρροή της συνομιλίας του με τον Αντώνη Σαμαρά πριν από τον ανασχηματισμό, όταν σύμφωνα με τον ίδιο προέτρεψε τον Πρωθυπουργό να μην του τηλεφωνήσει ο ίδιος για να του ανακοινώσει τα κακά μαντάτα, αλλά να αφήσει… τη Ντόρα Μπακογιάννη να το κάνει, σε ένα ευθύ υπονοούμενο ότι η επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές του 2012 θα είχε κάθε λόγο να χαίρεται για την απομάκρυνσή του από την κυβέρνηση.
“Δεν μίλησα με τον Αντώνη Σαμαρά μετά τον ανασχηματισμό, αλλά κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό. Τώρα είμαι “αρπαγμένος” άσχημα. Θέλω πρώτα να ηρεμήσω”, τονίζει μεταξύ άλλων ο Πάνος Παναγιωτόπουλος στον Γιώργο Παπαχρήστο.

ysterografa.gr