Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Η Κολομβία “λύγισε” και την Ακτή Ελεφαντοστού

Η Κολομβία “λύγισε” και την Ακτή Ελεφαντοστού (VIDEOS)
Η Κολομβία επιβεβαίωσε την ανωτερότητα στον 3ο όμιλο του Μούντιαλ και επικράτησε με 2-1 της Ακτής Ελεφαντοστού “αγκαλιάζοντας” την πρώτη θέση.
 Μετά από ένα πρώτο ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, ο ρυθμός ανέβηκε στο δεύτερο και οι δύο ομάδες δημιούργησαν αρκετές φάσεις για γκολ. Οι Κολομβιανοί ανέβασαν ταχύτητα και με εντυπωσιακή ενέργεια του Κουαντράδο στο 59' έφτασαν μία ανάσα από το γκολ (δοκάρι). Το γκολ ήρθε τελικά στο 64' με κεφαλιά του Ροντρίγκες από εκτέλεση κόρνερ, ενώ 6 λεπτά αργότερα έγινε και το 2-0 από τον Κιντέρο.
 Από κει και έπειτα η Ακτή ανέβασε την πίεση της και κατάφερε να μειώσει χάρη στο εντυπωσιακό σόλο του Ζερβίνιο στο 73΄, ενώ αν οι παίκτες της ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαν να είχαν πάρει τον βαθμό.
 ΚΟΛΟΜΒΙΑ: Οσπίνα, Σούνιγκα, Σαπάτα, Γέπες, Αρμέρο (72' Αρίας), Σάντσες, Αγκιλάρ (79' Μεχία), Ροντρίγκες, Κουαντράδο, Ιμπάρμπο (53' Κιντέρο), Γκουτιέρες

ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ: Μπαρί, Οριέ, Ζοκορά, Μπαμπά, Μποκά, Τιοτέ, Σερέ Ντι (73' Μπολί), Τουρέ, Ζερβινιό, Γκραντέλ (67' Καλού), Μπονί (61' Ντρογκμπά)