Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Πέτρος Τατούλης «Με τη λάσπη δε χτίζεις το μέλλον ενός τόπου» "O εκλεκτός του κ. Τσίπρα δεν θέλει να γίνει πολιτικός, αλλά εισαγγελέας" (VIDEO)



«Ο χρωματισμός της Περιφέρειας θα πρέπει να γίνει σύμφωνα με τα χρώματα της κάθε περιφέρειας και όχι των κομμάτων» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος» κ. Πέτρος Τατούλης στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα στον τηλεοπτικό σταθμό Αντ1 και τόνισε ότι «συνεχίζουμε στην ίδια επιτυχημένη πορεία και πλέον μας στηρίζουν ακόμα περισσότερες πολιτικές δυνάμεις, γιατί είδαν το έργο μας, είδαν την αλλαγή προσώπου στην Πελοπόννησο αυτά τα 3,5 χρόνια».
«Έχουμε σχέδιο, όραμα και αποφασιστικότητα για να πάρουμε αποφάσεις για το μέλλον της Πελοποννήσου και δεν περιμέναμε την υποστήριξη ή το χρίσμα κανενός κόμματος» σημείωσε ο κ. Τατούλης «σε αντιδιαστολή με τον κ. Βουδούρη, ο οποίος πρώτα επιδίωξε να γίνει ο εκλεκτός του κ. Τσίπρα και να λάβει το χρίσμα και μετά ως αλεξιπτωτιστής να ενδιαφερθεί, έστω και αποσπασματικά, αφού έχει άγνοια και για την Πελοπόννησο και για τον Καλλικράτη».
Απαντώντας αφοπλιστικά στις κατηγορίες του κ. Βουδούρη για δήθεν αναθέσεις έργων ο κ. Τατούλης δήλωσε ότι «ο κ. Βουδούρης δεν μπορεί να γίνει πολιτικός, γιατί επιδιώκει να γίνει εισαγγελέας. Είναι απαράδεκτο να μη γνωρίζει ότι δεν έχει γίνει απολύτως καμία ανάθεση όπως μπορεί ο καθένας να διαπιστώσει από το διαύγεια. Δεν έχει άλλωστε διατυπώσει καμία άποψη για την  Πελοπόννησο γιατί έχει έρθει  απλά και μόνο για να διεκδικήσει δομές εξουσίας».
Το διακύβευμα των εκλογών, σύμφωνα με τον κ. Τατούλη, είναι η εμπιστοσύνη των πολιτών σε όσους μπορούν να συνεχίσουν το έργο ή σε αλεξιπτωτιστές που επιχειρούν να προκαλέσουν σύγχυση στους πολίτες, χωρίς να καταθέτουν κανένα σχέδιο, καμία άποψη.

Σχολιάζοντας τις απόψεις περί νόμιμου και ηθικού ο κ. Τατούλης απαντώντας στους «νεοηθικιστές» δήλωσε ότι «η τήρηση της νομιμότητας αποτελεί το σημαντικότερο πυλώνα οριοθέτησης της ηθικής. Χωρίς νομιμότητα δεν υπάρχει καμία ηθική» και τόνισε χαρακτηριστικά «με τη λάσπη δε χτίζεις το μέλλον ενός τόπου».

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό video