Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Ρένα Δούρου: Δηλαδή, τι έπρεπε; Να… κλωτσήσω τον Μαρινάκη;

Rena-DourouΗ συνάντηση της Ρένας Δούρου με τον Βαγγέλη Μαρινάκη σε ταβέρνα του Πειραιά την Παρασκευή, μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα στο μεγάλο λιμάνι, προσέλαβε διαστάσεις… μύθου.
Η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής, η οποία σε όλες τις τελευταίες δημοσκοπήσεις εμφανίζεται να ροκανίζει το προβάδισμα του Γιάννη Σγουρού, και να μετατρέπει σε θρίλερ μια ενδεχόμενη αναμέτρησή της με τον Περιφερειάρχη του ΠΑΣΟΚ στον δεύτερο γύρο, μίλησε στον Γιώργο Παπαχρήστο στα “Νέα”, και δεν έκρυψε την οργή της.
Σύμφωνα με τη Ρένα Δούρου, επιχειρήθηκε να εμφανιστεί ως “μυστική συνάντηση” με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ένα τυχαίο, ολιγόλεπτο τετ-α-τετ που είχαν, ο καθένας με την παρέα του στη συγκεκριμένη ταβέρνα. Ο Γιώργος Παπαχρήστος μάλιστα επικαλείται προς συνηγορία της Ρένας Δούρου και τη μαρτυρία του εκδότη Γιάννη Κουρτάκη, ο οποίος έτρωγε μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς επιβεβαίωσε ότι η συνομιλία Δούρου-Μαρινάκη κράτησε 3-4 λεπτά.
“Δεν γίνεται μυστική συνάντηση σε κεντρικό εστιατόριο. Δεν έφαγα μαζί του. Μιλήσαμε για 3-4 λεπτά. Τον βρήκα στο εστιατόριο. Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι εκεί. Δηλαδή, δεν κατάλαβα, τι έπρεπε να κάνω; Όταν μπαίνεις κάπου και υπάρχουν  άνθρωποι, χαιρετάς. Να τους κλωτσήσω; Αυτό είναι όλο. Τι να πώ; Αυτά με υπερβαίνουν. Είναι αστειότητες και χτυπήματα κάτω από τη μέση. Να μου κάνουν κριτική για τις θέσεις μου, το καταλαβαίνω. Αλλά όχι αυτό. Με κάτι τέτοια, αυτή που ωφελείται είναι η Χρυσή Αυγή, γιατί περνάει η εντύπωση πως είμαστε όλοι ίδιοι”, δήλωσε η Ρένα Δούρου στον Γιώργο Παπαχρήστο.

υστερογραφα