Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Επεισοδιακή συλληψη για ναρκωτικά στην Εθνική οδό στο Αίγιο

Αίγιο: Προσπάθησε να αποφύγει το μπλόκο των αστυνομικών και ...τράκαρε! Επεισοδιακή συλληψη για ναρκωτικά πάνω στην Εθνική Χειροπέδες σε 25χρονο διακινητής ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών - Αθηνών, στο ύψος του Αιγίου, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αιγίου, σε συνεργασία με αστυνομικούς τους Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 25 χρονών σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακίνηση και κατοχή μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών.
Ειδικότερα, οπως αναφέρει το thebest.gr , στο 173ο χιλιόμετρο της Ν. Ε. Ο. Πατρών -Αθηνών, οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων επιχείρησαν να ελέγξουν όχημα που οδηγούσε ο 25χρονος κατευθυνόμενος προς Αθήνα.
Στη θέα των αστυνομικών, ο δράστης ανέπτυξε ταχύτητα, ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς και στην προσπάθεια του να διαφύγει σε παράδρομο στο αντίθετο ρεύμα, προσέκρουσε σε τοιχίο, με αποτέλεσμα το όχημα να ακινητοποιηθεί και να το εγκαταλείψει τρέχοντας.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα που οδηγούσε ο 25χρονος, οι αστυνομικοί βρήκαν 80 συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 85.392 γραμμαρίων, τα οποία και κατέσχεσαν.
Άμεσα ενεργήθηκαν συντονισμένες αναζητήσεις από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αχαΐας, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του λίγη ώρα αργότερα στο Ριζόμυλο Αιγιαλείας και τη σύλληψη του.
Από τον έλεγχο των στοιχείων του οχήματος προέκυψε ότι, αυτό είχε μισθωθεί από εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων από τον Πειραιά.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Αιγίου.