Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Η σύνθεση του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου τη νέα πενταετία


Στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου που θα αναλάβει καθήκοντα από την 1η Σεπτεμβρίου η παράταξη "NEA ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ" του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη θα έχει 31 έδρες.
Στο Περιφερειακό Συμβούλιο από την παράταξη Τατούλη θα συμμετέχουν οι 5 αντιπεριφερειάρχες: Κορινθίας Πελοπίδας Καλλίρης, Αργολίδας Τάσος Χειβιδόπουλος, Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας,  Λακωνίας Ντία Τζανετέα και Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη,
 
 Στην Κορινθία εκλέγονται 8 περιφερειακοί σύμβουλοι και αυτοί είναι οι: Κώστας Λέγγας, Ευριπίδης Γκιάτας, Αθανάσιος Πισιμίσης, Άγγελος Παπαγγελόπουλος, Αθανάσιος Γκίκας, Απόστολος Παπαφωτίου, Γεώργιος Πετρίτσης και Αλέξιος Αλεξόπουλος.
 
Στην Αργολίδα εκλέγονται 6 περιφερειακοί σύμβουλοι και αυτοί είναι: Βασίλης Σίδερης, Φάνης Στεφανόπουλος, Ελένη Παναγιωτοπούλου, Χρήστος Αντωνόπουλος, Γιάννης Σαρρής και Αναστάσιος Τζανής.
 
Στην Αρκαδία ο κ. Τατούλης εκλέγει 5 περιφερειακούς συμβούλους και βάσει των αποτελεσμάτων αυτοί είναι: Γιώργος Ρουμελιώτης, Νίκος Γιαννακόπουλος, Γιάννης Κατσίρης, Κλειώ Παπαντωνίου- Κορώνη και Γιώργος Μπακούρης.
 
Στη Λακωνία εκλέγονται  7 περιφερειακοί σύμβουλοι και συγκεκριμένα με τα μέχρι τώρα στοιχεία οι: Ηλίας Κανελλάκης, Χαράλαμπος Σκούρος, Γιάννης Τζεφεράκος, Σταματική Μπελεγρή, Γιάννης Μπουκουβάλας, Παναγιώτης Καρράς και Ηλίας Στρατηγάκος

Στη Μεσσηνία εκλέγει επίσης 5 περιφερειακούς συμβούλους και βάσει των μέχρι τώρα αποτελεσμάτων εκλέγονται οι: Περικλής Μαντάς, Αντωνία Μπούζα, Ντίνα Νικολάκου, Άγγελος Χρονάς και Απόστολος Γκούνης.

 
 Η παράταξη "ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΠΡΩΤΑ" του Οδυσσέα Βουδούρη θα εχει 9 έδρες και εκλέγονται: 
 Στην Κορινθία ο υποψήφιος ανιτπεριφερειάρχης Θεοφάνης Κουρεμπές και αν τελικά λάβει και την τελευταία έδρα στην Κορινθία η παράταξη Βουδούρη που είναι και το πιο πιθανό σενάριο θα εκλεγεί ο πρώτος σε σταυρούς σύμβουλος Γιώργος Ψυχογιός.
Στην Αργολίδα ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Γαβρήλος
Στην Αρκαδία ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Τάκης Γατσόπουλος και ο Παναγιώτης Γκανάς.
Στη Λακωνία ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Χρυσαδάκος και
Στη Μεσσηνία εκλέγονται ο ίδιος ο Οδυσσέας Βουδούρης, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Νίκος Πατσαρίνος και η Γιώτα Κοζομπόλη.
 
Η παράταξη "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ" του Γιώργου Δέδε  θα έχει 4 έδρες, όπου εκλέγονται ο ίδιος στην Κορινθία και η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Μαριλένα Σούκουλη, στην Αργολίδα ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Πουλάς και στη Μεσσηνία ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Αλευράς.
 
Από 2 έδρες θα έχει  η παράταξη "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ"του Δημήτρη Δολτσιανιάδη, όπου εκλέγεται ο ίδιος στη Μεσσηνία και στην Κορινθία η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Αθανασία Χουρσαλά.
 
Απο 2 έδρες θα έχει και η "ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ" του Νίκου Γόντικα, όπου εκλέγεται ο ίδιος στη Μεσσηνία και ο Βαγγέλης Γούργαρης στην Αρκαδία.
 
Επίσης από  1 έδρα θα έχουν έκαστη, οι παρατάξεις , "ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ" του Γιάννη Μανώλη, "ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ" της Δήμητρας Λυμπεροπούλου και "ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΟ ΜΟΡΙΑ" του Παναγιώτη Κάτσαρη, οι οποίοι εκλέγονται λαμβάνοντας έδρες στη Μεσσηνία.