Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Παύλου-Γουλή Αθανασία (Νάνσυ) Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης: Έχουμε όλοι το δικαίωμα , αλλά και την υποχρέωση, όσοι μπορούμε, να αγωνιστούμε για ένα καλύτερο Δήμο.


 

Καθώς είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με τα κοινά, νιώθω την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας, εξηγώντας τους λόγους που με παρακίνησαν να ασχοληθώ και να βάλω τώρα υποψηφιότητα με το συνδυασμό "Ανανεωτική Συνεργασία" και με υποψήφιο Δήμαρχο τον Βλάση Τσιώτο.
  Κύριος λόγος είναι η αγωνία μου για το αύριο του Δήμου μας, το δικό μας, των παιδιών μας. Έχουμε όλοι το δικαίωμα , αλλά και την υποχρέωση, όσοι μπορούμε, να αγωνιστούμε για ένα καλύτερο Δήμο.Ένα Δήμο που θέτει σαν προτεραιότητά του την καθημερινότητα του πολίτη, που στέκεται στο πλευρό του και δεν κάνει κανενός είδους διακρίσεις.
  Νιώθω την ανάγκη να αντιδράσω στα "κακώς κείμενα" που πολιτικές του παρελθόντος προσπαθούν να επιβάλουν και κινδυνεύουμε να τα δεχθούμε, όσο περνά ο χρόνος, μένοντας απαθείς.
  Πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω υπηρεσίες χάρη στη θεωρητική μόρφωσή μου, την πρακτική εμπειρία μου σαν στέλεχος επιχειρήσεων και σαν επιχειρηματίας αλλά πρωτίστως με τη διάθεση για σκληρή δουλειά και το όραμα ενός νέου ανθρώπου!

Εάν λοιπόν θέλετε να δώσετε την ευκαιρία να δοκιμαστεί μια νέα γυναίκα, μητέρα, που προέρχεται από εσάς και έχει όρεξη να βοηθήσει στην ανανέωση και βελτίωση του Δήμου μας παρακαλώ να με τιμήσετε με το σταυρό προτίμησης σας στο συνδυασμό "Ανανεωτική Συνεργασία" με υποψήφιο Δήμαρχο το Βλάση Τσιώτο.

  Με ευχαριστίες και τιμή

Παύλου-Γουλή Αθανασία (Νάνσυ) του Αναστασίου
Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης