Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Ζωντανός στο όνειρο ο Αστέρας, 1-0 τον Ατρόμητο

asteras
Ο Μπαράλες έκανε την διαφορά με το γκολ που πέτυχε και ο Αστέρας με το 1-0 επί του Ατρομήτου στην Τρίπολη μπορεί να ονειρεύεται στα play off της Σούπερ Λίγκας!
 Με γκολ του Μπαράλες (όπως και στην πρεμιέρα των πλέι οφ στην Τούμπα) στο 67' ο Αστέρας νίκησε 1-0 τον Ατρόμητο στην Τρίπολη για την 2η «στροφή» των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ και πλέον τον πέρασε κατά ένα βαθμό στην ειδική βαθμολογία.

Με δύο σπουδαίες ευκαιρίες για κάθε ομάδα ξεκίνησε το παιχνίδι. Πρώτα οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 5' με τον Ούμπιντες από το ύψος του πέναλτι και τον τερματοφύλακα εξουδετερωμένο, να στέλνει την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι και μετά οι γηπεδούχοι στο 8' να φτάνουν σε θέση βολής, αλλά Καράσκο και Ντε Μπλάσις να μπερδεύονται και το τελικό σουτ από πλεονεκτική θέση να φεύγει άουτ.

Το ματς παρέμεινε μοιρασμένο σε όλο το α' ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη οι Αρκάδες εμφανίστηκαν πιο δραστήριοι και στο 67' άνοιξαν το σκορ με τον Μπαράλες και μετά από εκτέλεση φάουλ του Ουσέρο. Με αυτό το γκολ έφεραν το ματς στα «μέτρα» τους, φρόντισαν για τα μετώπισθεν ώστε να μην απειληθούν και κράτησαν το 1-0 έως το τέλος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Ερνάντες, Λουί, Κοντοές, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Εντό, Μουνάφο (64' Βάλντο), Ουσέρο, Μπαράλες, Ντε Μπλάσις (88' Τσαμπουρής), Καράσκο (73' Κουρμπέλης).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Νάστος (41' Φυτανίδης), Γιαννούλης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Δημούτσος (64' Πίτου Γκαρσία), Μπάλλας, Ούμπιντες, Μπρίτο (73' Παπαδόπουλος), Καραμάνος, Φάμπιο.


Σε αναμετρήσεις για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας σημειώθηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος 1-0
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 1-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 2 αγώνες)
1. ΠΑΟΚ 4
-. Παναθηναϊκός 4
-. Αστέρας Τρ. 4
4. Ατρόμητος 3