Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Ο Ηλίας Ανδρικόπουλος επισκέπτεται σήμερα τα Καρυώτικα και αύριο τα Τρίκαλα

 


 Συνεχίζει την προεκλογική του εκστρατεία στα χωριά του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος , επικεφαλής του συνδιασμού "ΟΜΟΝΟΙΑ".
Την Τετάρτη 30 Απριλίου ο κ. Ανδρικόπουλος με τους Υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδιασμού του επισκέφθηκε τα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Ευρωστίνης, Καλλιθέα, Λυκοποριά, Στόμι , Λυγιά και Πύργο, (σχετικές φωτογραφίες).
Στον Πύργο, παρά την προχωρημένη ώρα τον κ. Ανδρικόπουλο στο κατάμεστο καφενείο περίμεναν πάνω από 100 άτομα
Σε όλα τα χωριά ο κ. Ανδρικόπουλος έτυχε θερμής υποδοχής  ενώ μίλησε σε πολυπληθή ακροατήρια δείχνωντας πως έχει τον πρώτο λόγο γιά τις εκλογές  
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Ανδρικόπουος στις ομιλίες του προς τους παρευρισκόμενους ευχαρίστησε από καρδιάς για την μεγάλη συμμετοχή και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό του  και υποσχέθηκε ότι θα τηρήσει όλες τις προεκλογικές δεσμεύσεις του Συνδυασμού έτσι ώστε να επιτευχθεί ο στόχος που έχει να κάνει με την ισόρροπη ανάπτυξη, τη συνοχή και την ισοτιμία των Δημοτικών Διαμερισμάτων του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.
Τέλος, κάλεσε όλους τους παρευρισκόμενους να συστρατευτούν ώστε να επιτευχθεί ο κοινός στόχος 
Χθες Παρασκευή 2 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στις 7:30 το απόγευμα , στο κέντρο "Κατερίνα" στα Καρυώτικα, συγκέντρωση των υποψηφίων Δημοτικών και τοπικών Συμβούλων του Συνδυασμού "ΟΜΟΝΟΙΑ" όπου ο κ. Ανδρικόπουλος, έδωσε τις κατευθυντήριες γραμμές ώστε να επιτευχθεί ο τελικός στόχος στις Δημοτικές εκλογές, η νίκη του συνδυασμού του. 
Όπως τόνισε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης οι βασικοί άξονες στην παραπάνω προσπάθειά  θα είναι:

• Η συμμετοχή των πολιτών στην λήψη των αποφάσεων,
• Η Διαφάνεια,
• Η Ανθρωπιά και
• Η Αξιοκρατία  
Σήμερα Σάββατο 3 Μαΐου ο Ηλίας Ανδρικόπουλος επικεφαλής του συνδυασμού, στις 20:30 θα μιλήσει στο καφενείο του κ. Γκενέ στα Καρυώτικα.
Αύριο Κυριακή 4  Μαΐου ο Υποψήφιος Δήμαρχος επικεφαλής του Συνδυασμού του επισκέπτεται στις 7 το απόγευμα τα Άνω Τρίκαλα. 
Στις 7:30 ο κ. Ανδρικόπουλος θα συναντηθεί με επαγγελματίες της περιοχής των Τρικάλων , στη  καφετέρια  "Πολλά & διάφορα" του κ. Ιωάννη Δελή , στα Μεσαία Τρίκαλα.
Τέλος στις 21:00 ο συνδυασμός "ΟΜΟΝΟΙΑ" Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης και ο κ. Δήμαρχος θα επισκεφτούν  τα Κάτω Τρίκαλα για  ομιλία στην ταβέρνά του κ. Φάνη Βαρβαρίτη.


ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΛΟΣ