Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Υποψήφιος και επίσημα για το δήμο της Αθήνας ο Κασιδιάρης με τον συνδυασμό «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα»



 Και επίσημα οι υπόδικοι Ηλίας Κασιδιάρης και Ηλίας Παναγιώταρος θα διεκδικήσουν την εκλογή τους ο πρώτος στο δήμο Αθηναίων και ο δεύτερος στην περιφέρεια Αττικής με τη Χρυσή Αυγή.
Το απόγευμα του Σαββάτου, σε εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, η Χρυσή Αυγή ανακοίνωσε τις υποψηφιότητες για το Δήμο της Αθήνας και την Περιφέρεια Αττικής και τους υποψήφιους αντιπεριφερειάχες Κεντρικού Τομέα, Δυτικής Αττικής, Ανατολικής Αττικής, Βορείου Τομέα και Δυτικού Τομέα .
Η απόφαση ήταν γνωστή εδώ και καιρό και σήμερα απλώς επιβεβαιώθηκε και τυπικά και ο μεν Ηλίας Κασιδιάρης θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με τον συνδυασμό «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα» και ο Ηλίας Παναγιώταρος υποψήφιος Περιφερειάρχης με την κίνηση «Ελληνική Αυγή για την Αττική» και οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάχες  Κεντρικού Τομέα, Παύλος Κτιστάκης, Δυτικής Αττικής Κωνσταντινίδης Ιωάννης, Ανατολικής Αττικής Ευγενία Χρήστου, Βορείου Τομέα Ανδρέας Φωτόπουλος και  Δυτικού Τομέα Ευάγγελος Μπαρμπούρης
«Θα είμαι υποψήφιος ακόμη και μέσα από τη φυλακή» είπε στην ομιλία του ο Ηλίας Κασιδιάρης, που εκτίμησε πως θα νικήσει. «Θα έχουμε παγκόσμια πρωτοτυπία, ο δήμαρχος της πρωτεύουσας να εκλέγεται μέσα από τη φυλακή», είπε.

Στην εκδήλωση ήταν παρούσα και η Ελένη Ζαρούλια, η οποία διάβασε και μήνυμα του φυλακισμένου αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου.