Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Ο Ολάντ ανακοίνωσε τον χωρισμό του με την Τριερβελέρ!

Francois-Hollande-et-Valerie-Trierweiler-fin-du-suspense-sur-leur-couple-ce-week-end_portrait_w674
Twitter@EmOikonomidis
Ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ ανακοίνωσε επίσημα, με αποκλειστική του συνέντευξη στο AFP ότι χωρίζει με τη σύντροφό του Βαλερί Τριερβελέρ μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τη δημοσιοποίηση της σχέσης που φέρεται ότι διατηρεί με μία ηθοποιό.
Στην αποκάλυψη ότι ο Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ αποφάσισε να χωρίσει με τη σύντροφό του Βαλερί Τριερβελέρ, και θα ανακοινώσει τη σχετική επιλογή του ακόμη και εντός της ημέρας, προχώρησε το πρωί το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.
Σύμφωνα με το Reuters, τα Ηλύσια Πεδία αποφάσισαν να περάσουν στην αντεπίθεση, σε μια προσπάθεια να βγει ο Φρανσουά Ολάντ από τη δύσκολη θέση στην οποία περιήλθε λόγω των αποκαλύψεων για τον δεσμό του με την ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ, και ενώ οι δημοσκοπήσεις εξακολουθούν να τον περιγράφουν ως τον χειρότερο Πρόεδρο όλων των εποχών για τη Γαλλία.
Η Βαλερί Τριερβελέρ είναι σύντροφος του Φρανσουά Ολάντ τα τελευταία χρόνια, μετά τη διακοπή της σχέσης του Γάλλου Προέδρου με τη Σεγκολέν Ρουγιάλ, μητέρα των παιδιών του, εκτός γάμου.
Το μεσημέρι εκπρόσωπος του Μεγάρου των Ηλυσίων Πεδίων διέψευσε τη σχετική πληροφορία, ότι επίκειται ανακοίνωση για τον χωρισμό του Φρανσουά Ολάντ και της Βαλερί Τριερβελέρ.
Ωστόσο, λίγο αργότερα το Γαλλικό Πρακτορείο επιβεβαίωσε την είδηση, με τον Γάλλο πρόεδρο να επιβεβαιώνει στο AFP πως η απόφασή του να χωρίσει με την Τριερβελέρ είναι οριστική!
Γνωστοποιώ ότι έβαλα τέλος στην κοινή ζωή που μοιραζόμουν με τη Βαλερί Τριερβελέρ”, τόνισε συγκεκριμένα ο Ολάντ.
Ακόμη διευκρίνισε ότι έκανε την ανακοίνωση, μέσω του γαλλικού πρακτορείου, ως ιδιώτης και όχι ως Πρόεδρος της Γαλλίας, καθώς θεωρεί ότι είναι προσωπικό ζήτημα.

ysterografa.gr