Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Ο Παναγιώταρος υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη Χρυσή Αυγή

 
Η Χρυσή Αυγή παρουσίασε το αυτοδιοικητικό ψηφοδελτίο της την Παρασκευή σε  αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείο στον Πειραιά και όπως ανακοινώθηκε, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής θα είναι ο Ηλίας Παναγιώταρος, καθώςς και οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες Πειραιά, Περικλής Μουλιανάκης, Νήσων Μιχάλης Παπαδημητρίου και Νοτίου Τομέα Ιωάννης Μεγάλης.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης σχολίασε πως πρόκειται για μία «καθαρά πολιτική επιλογή σε μια περιφέρεια όπου η Χρυσή Αυγή βρίσκεται πολύ ψηλά, ήδη από τις περασμένες εκλογές, πόσο μάλλον τώρα με την εκρηκτική άνοδο του Λαϊκού Συνδέσμου».
Υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, ακόμη,  με τον συνδυασμό «Ελληνική Αυγή για τον Πειραιά» κατεβαίνει ο βουλευτής Α’ Πειραιά, Νίκος Κούζηλος.
Επιπλέον ανακοινώθηκαν και οι δημοτικοί σύμβουλοι που πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο του Λαϊκού Συνδέσμου, Γρηγόρης Δεμέστιχας και Ηλίας Κατσαφάδος
Στην παρουσίαση, που έγινε σε  αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου του Πειραιά, βρέθηκε και η κόρη του προφυλακισμένου αρχηγού του κόμματος, Ουρανία Μιχαλολιάκου.
Σημειώνεται ότι το Σάββατο, η Χ.Α. θα παρουσιάσει επισήμως το ψηφοδέλτιο για την Περιφέρεια όπως και για τον Δήμο της Αθήνας, όπου ο Ηλίας Κασιδιάρης αναμένεται να κατέβει υποψήφιος για δήμαρχος.