Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Οι αγώνες της Κυριακής - ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΤΑΧΘΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ


Από το πρόγραμμα της Κυριακής ξεχωρίζει η συνάντηση του Περιστερίου, όπου ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Θεωρητικά, πιο εύκολο έργο θα έχει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα υποδεχθεί στην Τούμπα τον Παναιτωλικό, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης θα φιλοξενήσει τον Πλατανιά.


Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το βράδυ της Κυριακής (12/1, 19:30) τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, με τους «ερυθρόλευκους» να καλούνται να φέρουν εις πέρας μια εκ των πιο δύσκολων αποστολών στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο τεχνικός των πειραιωτών, Μίτσελ έχει αποφασίσει για την εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του στο αυριανό παιχνίδι και το πιθανότερο «σενάριο» είναι το εξής: Τερματοφύλακας ο Ρομπέρτο, στο δεξί άκρο της αμυντικής διάταξης ο Σαλίνο, στόπερ ο Μανωλάς και ο Μπονγκ, με τον Καμερουνέζο να παίζει στο κέντρο της άμυνας (όπως με τον Αστέρα για το Κύπελλο) για να καλύψει το κενό που αφήνει ο σοβαρός τραυματισμός του Σιόβα. Στο αριστερό άκρο της αμυντικής διάταξης θα παίξει ο Χοσέ Χολέμπας που είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.
Σε ό,τι έχει να κάνει με τον άξονα της μεσαίας γραμμής θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παρουσία των Σάμαρη - Μανιάτη, ενώ μπροστά τους σε ρόλο επιτελικού μέσου θα είναι ο Ντομίνγκεζ, που επίσης διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας. Στα δύο άκρα της επίθεσης θα είναι ο Κάμπελ με τον Νταβίντ Φουστέρ και στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Χαβιέρ Σαβιόλα
Ο Κώστας Μήτρογλου που είναι στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο δε θα είναι στο βασικό σχήμα των πρωταθλητών Ελλάδας, αλλά πιθανότατα θα πάρει χρόνο συμμετοχής ως αλλαγή.

Το πρόγραμμα της 19ης ημέρας:

Σάββατο (11/1)

ΟΦΗ - Βέροια 0-1
Λεβαδειακός - Εργοτέλης 2-0
Παναθηναϊκός - Πανιώνιος 1-0

Κυριακή (12/1)
15:00 (Τούμπα) ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός
17:15 (Ριζούπολη) Απόλλων - ΠΑΣ Γιάννινα
17:15 (Τρίπολη) Αστ. Τρίπολης - Πλατανιάς
17:15 (Κομοτηνή) Πανθρακικός - Ξάνθη
19:30 (Περιστέρι) Ατρόμητος - Ολυμπιακός

Δευτέρα (13/1)

19:30 (ΟΑΚΑ) Καλλονή - Άρης

Δυσάρεστα τα μαντάτα για τον Δημήτρη Σιόβα και τον Ολυμπιακό, καθώς οι εξετάσεις έδειξαν πως έχει υποστεί κάταγμα έξω σφυρού με αποτέλεσμα ο έλληνας διεθνής αμυντικός να μπαίνει άμεσα στο χειρουργείο για να αποκατασταθεί το πρόβλημά του.
Εξαιρετικά άτυχος ήταν ο διεθνής κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού αφού τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια της προπόνησης του Σαββάτου.
Ο παίκτης υποβλήθηκε σε εγχείρηση και θα χάσει σημαντικό μέρος της σεζόν ενώ υπάρχουν φόβοι ότι μπορεί να τη χάσει και ολόκληρη.
Ο χρόνος αποθεραπείας δεν είναι ακόμη γνωστός όμως στον Ολυμπιακό σκέφτονται να προχωρήσουν στην απόκτηση του Αυλωνίτη με τον οποίο έχουν συμφωνήσει να έρθει το καλοκαίρι.