Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Κουίκ: Εικόνα φράξιας από τους “7″. - Καπερνάρος: Ξέρει ο Κουίκ τι σημαίνει φράξια;


Terence-QuickΚριτική στους βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων που απουσίαζαν από το Εθνικό Συμβούλιο του κόμματος, και φέρονται να διαφοποιούνται με επιστολή τους, άσκησε ο Τέρενς Κουίκ, μιλώντας στο ραδιόφωνο του “Real Fm” και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή.
“Δεν υπάρχει επιστολή αλλά ένα e-mail . Ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ θεώρησε απαραίτητη την παρουσία όλων των βουλευτών» είπε ο κ.Κουίκ και συνέχισε: «Όταν αυτό είναι ομαδοποιημένο και δίνει την εικόνα της φράξιας, την εικόνα της κλίκας των αποδυτηρίων, είναι κάτι που εγώ δεν μπορώ να αποδεχτώ”, σημείωσε μεταξύ άλλων ο Τέρενς Κουίκ.

kapernaros1«Είναι υπεύθυνος και υπόλογος τουλάχιστον απέναντι στην αξιοπρέπειά του ο καθένας, διότι πρέπει, εάν δεν ξέρει τι σημαίνει φράξια, να τη μάθει. Εάν ξέρει τι σημαίνει φράξια τότε είναι και υπόλογος» ανέφερε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βασίλης Καπερνάρος, στον Real FM, απαντώντας στον Τέρενς Κουίκ.
«Φράξια είναι μέλη κόμματος που συγκροτούν ξεχωριστή ομάδα η οποία διαφοροποιείται ή αντιτίθεται στη γραμμή του κόμματος. Εάν κάποιος δεν έχει ενδείξεις ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο είναι ανόητος ή είναι κακόβουλος ή δεν είναι γνώστης» πρόσθεσε ο κ. Καπερνάρος.
ysterografa.gr