Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Αστέρας με... φιλική ανατροπή 2-1 ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ


Αστέρας με... φιλική ανατροπή 
Φιλική νίκη με 2-1 πήρε ο Αστέρας Τρίπολης στον Πύργο απέναντι στον Πανηλειακό καθώς παρότι βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, έφτασε στην ανατροπή με γκολ των Χουάνμα και Κάφα.

Ο Σάκης Τσιώλης χρησιμοποίησε αρκετούς παίκτες που είχαν λίγο χρόνο συμμετοχής στα πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν και ίσως για αυτό ο Αστέρας αιφνιδιάστηκε στο ξεκίνημα, όταν μόλις στο 14ο ο Όσκαρ Ροντρίγκεζ άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Περίπου δέκα λεπτά αργότερα ήρθε η απάντηση για τους Αρκάδες με τον Χουάνμα να πλασάρει τον Πίτκα και να κάνει το 1-1.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τις ομάδες να πραγματοποιούν πολλές αλλαγές και να παίζουν ανοιχτό ποδόσφαιρο. Αστέρας και Πανηλειακός δημιούργησαν προϋποθέσεις για γκολ, το οποίο πέτυχε τελικά ο Κάφα, στο 66', με κοντινό πλασέ. Το 2-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα...
Πανηλειακός: Πίτκας, Φραγκής, Σαραμαντάς, Λίτσος, Ροντρίγκεζ, Νάστος, Πίγκλα, Μπιτανγκ, Εντζόντο, Κωνσταντινίδης, Λιόσης. Στο Β' ημίχρονο έπαιξαν και οι: Μανιάτης, Θωμόπουλος, Χαλούλος, Κοτσώνης, Σταματής, Μαρτίνος, Καλαιτζίδης, Γανωτής, Σουλελές, Μπράβος, Μιλιεβιτς, Ανσογκ, Κωνσταντόπουλος.
Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής, Τσαμπούρης, Κοντοές, Ζαραδούκας, Ζησόπουλος, Μουνάφο, Σέτι, Ντε Μπλάσις, Γκρατσίνι, Χουάνμα, Καράσκο. Στο 2ο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Λαδάς, Μηλιώτης, Πιπίνης, Λισγάρας, Ουσέρο, Κάφα, Ναβάρο, Ουρτάδο, Μπαράλες.
* Πριν την έναρξη του φιλικού παιχνιδιού, η διοίκηση του Πανηλειακού, τίμησε τον προπονητή του Αστέρα Σάκη Τσιώλη, για τη μεγάλη προσφορά του, τόσο ως παίκτης όσο κι ως προπονητής στον Πανηλειακό, ενώ ανάλογη κίνηση βράβευσης έκανε κι ο Σύλλογος Φίλων Πανηλειακού.