Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ: Χρυσές καδένες αφαίρεσαν οι δύο αλλοδαπές από το κατάστημα της συζύγου του Λ. Μπούκλη

Την Παρασκευή το πρωί, τη στιγμή που έδινε συνέντευξη τύπου στην Κόρινθο ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Λάμπρος Μπούκλης πραγματοποιήθηκε κλοπή στο χρυσοχοείο  της συζύγου του στο Ξυλόκαστρο.
Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες της korinthiannews.gr δύο αλλοδαπές γυναίκες πολύ καλά ντυμένες (υπεράνω κάθε υποψίας) μπήκαν στο κατάστημα τη στιγμή που απουσίαζε η σύζυγος του Λ. Μπούκλη. Στο κατάστημα ήταν για λίγο μία ηλικιωμένη γριούλα, ως προσωρινά υπεύθυνη.
Οι δύο αλλοδαπές (σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας είναι από την Βουλγαρία) πλησίασαν την γριούλα και της ζήτησαν να τους δείξει κάποιες χρυσές καδένες …υποτίθεται για να αγοράσουν! Με την μέθοδο της απασχόλησης ξεγέλασαν την γριούλα και της αφαίρεσαν χωρίς να το αντιληφθεί μία υφασμάτινη θήκη στην οποία υπήρχαν δεκάδες χρυσές καδένες. Οι δύο γυναίκες εξαφανίστηκαν.
Όταν έφτασε στο κατάστημα η σύζυγος του κ. Μπούκλη και είδε τι είχε συμβεί ειδοποίησε την αστυνομία. Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται για τον εντοπισμό των δύο αλλοδαπών γυναικών που φαίνεται ότι είναι «επαγγελματίες» στις κλοπές (πρόσεχαν να κρύβουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους από τις κάμερες του μαγαζιού κτλ).
 Οι δύο γυναίκες πριν πάνε στο κατάστημα της συζύγου του Λ. Μπούκλη πήγαν σε άλλο χρυσοχοείο στο Ξυλόκαστρο αλλά εκεί δεν …τα κατάφεραν και έφυγαν χωρίς να πάρουν τίποτα.
 Συνιστάται ιδιαίτερη προσοχή τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων του Ξυλοκάστρου (και όχι μόνο) για να μην πέσουν θύματα των δύο αλλοδαπών γυναικών. Η παραπάνω κλοπή στο κατάστημα της συζύγου του Λάμπρου Μπούκλη συζητιέται ιδιαίτερα στην περιοχή του Ξυλοκάστρου…

 korinthiannews.gr