Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Στο “κυνήγι” της πρόκρισης: Ραπίντ Βιέννης – Αστέρας Τρίπολης (21:30)


 Ο Αστέρας Τρίπολης θέλει να πετύχει την πρώτη του ευρωπαϊκή νίκη (ή έστω ισοπαλία από 2-2 και πάνω) στην έδρα της Ραπίντ Βιέννης, για να περάσει στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ (21:30, NewsIt, Novasports 2)
Στο "Γκέρχαρντ Χάναμπι" στην Βιέννη ο Αστέρας Τρίπολης αντιμετωπίζει την Ραπίντ Βιέννης στην ρεβάνς του 1-1 της Τρίπολης, με την ομάδα του Σάκη Τσιώλη να θέλει την πρώτη της νίκη σε ευρωπαϊκή διοργάνωση (μετρά πέντε ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια) για να πάρει το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.
Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη έμεινε στο 1-1 στο πρώτο παιχνίδι του “Θ. Κολοκοτρώνης”, με τους Αυστριακούς να θεωρούνται πλέον φαβορί για την πρόκριση. Ωστόσο παρά το αποτέλεσμα οι Αρκάδες ήταν ανταγωνιστικοί και ο Τσιώλης θέλει αυτό να συμβεί και στο αποψινό παιχνίδι, ώστε η ομάδα να διεκδικήσει όσες πιθανότητες πρόκρισης της αναλογούν.
Η ελληνική ομάδα δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, πέρα από τους γνωστούς τραυματίες Κοντοέ και Μπαρτολίνι, ενώ από τη Ραπίντ δεν θα παίξει ο αμυντικός Ντιμπόν, που τραυματίστηκε στο πρώτο παιχνίδι.
Ο Αστέρας Τρίπολης αναμένεται να παραταχθεί με την εξής ενδεκάδα: Μπαντής, Τσαμπούρης, Κουρμπέλης, Γκοϊάν, Πιπίνης, Ζησόπουλος, Ουσέρο, Ντε Μπλάσις, Κάφα, Ναβάρο, Μπαράλες ή Μπακασέτας. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γεωργακόπουλος, Χουάνμα, Ζαραδούκας, Γκρατσίνι, Λισγάρας, Μουνάφο, Σέτι, Βελισσάρης.
Η Ραπίντ Βιέννης αναμένεται να παρατάξει την εξής ενδεκάδα: Νοβότα, Τρίμελ, Ζονλάιτνερ, Μ. Χόφμαν, Σράμελ, Πέτσος, Μπέχρεντ, Σαούμπ, Στ. Χόφμαν, Μιχίκοβιτς, Μπόιντ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ράντλινγκερ, Ζαμπίτσερ, Γκροτσούρεκ, Πάλα, Ντένερ, Μπουργκστάλερ, Πίχλερ.
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ουαλός Σάιμον Λι Έβανς.