Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Ο Δ. Γιαννακόπουλος στο τιμόνι της Α.Ε Σπάρτης!

dimitris+giannakopoulos
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναλαμβάνει τη διοίκηση της ΑΕ Σπάρτης, έχοντας μάλιστα στόχο να την οδηγήσει σε τρία χρόνια στη Super League!
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του FLY της Σπάρτης , αλλά και άλλων τοπικών ΜΜΕ της Πελοποννήσου , ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στη Σπάρτη χθες, Σάββατο, και είχε συνάντηση με τον επιχειρηματία και πρώην προέδρου της ΑΕ Σπάρτης Δ.Νικόλαρου.
Εκεί λοιπόν, με την παρουσία άλλων παραγόντων αλλά και του Δημάρχου Σπάρτης κ. Αργειτάκου, όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, συζητήθηκε συζήτησαν το ενδεχόμενο ανάληψης της ΑΕ Σπάρτης από τον κ. Γιαννακόπουλο.
Τον ενημέρωσαν λεπτομερώς για όλα τα θέματα της ομάδας (έμψυχο υλικό,γηπεδικές εγκαταστάσεις κλπ) και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες επήλθε συμφωνία!
Ο κ. Γιαννακόπουλος φέρεται να είπε μάλιστα πως η ΑΕ Σπάρτης γυρίζει σελίδα και στόχος του είναι τα επόμενα τρία χρόνια η ομάδα να βρίσκεται στο πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE.
Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εκτός από την ομάδα ζήτησε και ενημερώθηκε από το Δήμαρχο Σπάρτης για τα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τα πολιτιστικά δρώμενα, το Σαϊνοπούλειο αμφιθέατρο, αλλά και για άλλες δραστηριότητες.