Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Καταδιώξεις με πυροβολισμούς στην Αττική


Καταδίωξη με πυροβολισμούς σημειώθηκε αργά χτες το βράδυ στη Γλυφάδα.
Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν στην διασταύρωση Ιασωνίδου και Βουλιαγμένης ένα ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο είχε δηλωθεί ως κλεμμένο, και στο οποίο επέβαιναν δύο άγνωστα άτομα.
Οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον οδηγό για έλεγχο, αλλά αυτός ανέπτυξε ταχύτητα, με αποτέλεσμα να αρχίσει καταδίωξη.
Στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Βουλιαγμένης οι δράστες εγκατέλειψαν το όχημα, πυροβόλησαν δύο φορές εναντίον των αστυνομικών, χωρίς να τραυματιστεί κανείς και κατάφεραν να διαφύγουν πεζοί.
Στο μεταξύ μια ακόμη τρελή καταδίωξη δεκάδων χιλιομέτρων , ξεκίνησε σήμερα στις 10.15 το πρωί από το Καπανδρίτι όταν άνδρες της Αστυνομίας θεώρησαν ύποπτο έναν Έλληνα οδηγό αυτοκινήτου και του ζήτησαν να σταματήσει για έλεγχο. Αυτός αρνήθηκε και έτσι ξεκίνησε μία τρελλή καταδίωξη δεκάδων χιλιομέτρων αφού τελικά κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν στο Γαλάτσι!
Όμως και η σύλληψη δεν αποδείχτηκε εύκολη υπόθεση αφού ο ύποπτος αντιστάθηκε με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί, σύμφωνα με πληροφορίες, να πυροβολήσουν στον αέρα. Τελικά οι Αστυνομικοί συνέλαβαν τον 48χρονο Έλληνα και του πέρασαν χειροπέδες.