Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Παρελθόν Κολλιάκος και Κριαράς από τον Ολυμπιακό Λουτρακίου


Παρελθόν Κολλιάκος και Κριαράς από τον Ολυμπιακό Λουτρακίου 
Δύο πολύ σημαντικές απώλειες είχε ο Ολυμπιακός Λουτρακίου, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς αποτελούν παρελθόν ήδη οι Παντελής Κολλιάκος και Μάκης Κριαράς, οι οποίοι προτίμησαν να συνεχίσουν σε άλλη ομάδα την καριέρα τους.
Ο Παντελής Κολλιάκος, αρχικά είχε συμφωνήσει για να παραμείνει στους «Ερυθρόλευκους», αλλά τελικά όπως και με τον Μπεκιάι, πριν λίγες ημέρες, δεν βρέθηκε η χρυσή τομή και ζήτησε να αποδεσμευτεί.

Ο πολύπειρος επιθετικός είχε 27 συμμετοχές και 12 γκολ την περασμένη σεζόν, βοηθώντας πολύ την ομάδα του Λουτρακίου. Πλέον είναι σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής «στέγης» και ήδη εξετάζει τις προτάσεις του.

Επίσης παρελθόν αποτελεί και ο Μάκης Κριαράς, ο οποίος επίσης δεν συμφώνησε με τη διοίκηση του συλλόγου. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, είχε 25 συμμετοχές και 4 τέρματα, βοηθώντας και αυτός με την εμπειρία του, τους «ερυθρόλευκους».

Έτσι δύο σημαντικά ποδοσφαιρικά ονόματα της Κορινθίας, ήδη αναζητούν τη νέα ομάδα τους, ώστε να συνεχίσουν την καριέρα τους, καθώς παρά τα χρόνια τους, είναι έτοιμοι να προσφέρουν για ακόμα μια χρονιά τουλάχιστον.

apopsi24.gr