Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Η Μπέτι Μίντλερ πραγματοποιεί την τελευταία επιθυμία θαυμάστριάς της (VIDEO)


Η 29χρονη Άννα Γκρινμπεργκ ζούσε τις τελευταίες ώρες της ζωής της. Η τελευταία της επιθυμία ήταν να ακούσει το είδωλό της, τη Μπέτι Μίντλερ, να της τραγουδά. Η επιθυμία της έγινε πραγματικότητα λίγο πριν φύγει από τη ζωή.
 Μια συγκλονιστική στιγμή. Μια στιγμή μεγαλείου ανθρωπιάς από έναν άνθρωπο προς έναν άλλο. Δεν έχει σημασία αν ο ένας από τους δυο είναι διάσημος. Είναι άνθρωπος. Και το αποδεικνύει με τον πιο ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ τρόπο.
Η Μπέτι Μίντλερ είναι παγκοσμίως διάσημη. Και έχει εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Μια από αυτούς και η 29χρονη Άννα Γκρινμπεργκ. Ένα κορίτσι που χτυπήθηκε από τον καρκίνο.
Η Άννα είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο και η τελευταία της επιθυμία ήταν να ακούσει τη Μπέτι Μίντλερ να της τραγουδά το Wind Beneath My Wings. Η οικογένεια της Άννα κατάφερε να τηλεφωνήσει στη Μπέτι Μίντλερ και έδωσε το τηλέφωνο στην 29χρονη για να μιλήσει με το είδωλό της.
Η διάσημη ηθοποιός και τραγουδίστρια την ευχαρίστησε για τη στήριξη και την αποθέωσε για το κουράγιο της. «Είσαι ένας άγγελος. Μια τόσο όμορφη ψυχή», λέει η Μίντλερ στην 29χρονη θαυμάστριά της.
Και στη συνέχεια, πραγματοποιεί την τελευταία της επιθυμία: τραγουδά το Wind Beneath My Wings. Μια συγκλονιστική στιγμή που καταγράφηκε σε video από μέλος της οικογένειας της Άννα.
Η 29χρονη άφησε την τελευταία της πνοή λίγη ώρα αφού άκουσε τη Μπέτι Μίντλερ να της τραγουδά...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΛΙΣΤΙΚΟ VIDEO



newsit.gr