Κυριακή 7 Απριλίου 2013

«Τέλος» ο Αναστόπουλος από τον Ατρόμητο, Φαβορί ο Παράσχος!

Με συνοδεία ο Αναστόπουλος, φήμες για ΠαράσχοΟι δρόμοι του Ατρόμητου με τον Νίκο Αναστόπουλο χώρισαν το μεσημέρι της Κυριακής (7/4), μετά την εντός έδρας ήττα 1-0 της ομάδας του Περιστερίου από τον Αρη.
 Ο προβληματισμός του Γιώργου Σπανού ήταν εμφανής μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης και ήδη λίγα λεπτά μετά το τέλος της αναμέτρησης οι φήμες και το κλίμα που έβγαινε ήταν ότι οι ώρες του «alenatore» στον πάγκο ήταν, πλέον, μετρημένες.
Ωστόσο, ο πρόεδρος του Ατρόμητου δεν ήθελε να πάρει αποφάσεις εν θερμώ και προτίμησε να σταθμίσει τα δεδομένα με πιο «ψύχραιμο» μάτι, πριν καταλήξει στις ενέργειες που πρέπει να κάνει. Και όπως έδειξαν οι εξελίξεις, το «διαζύγιο» κρίθηκε ότι ήταν η καλύτερη λύση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:
«Ο Τεχνικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ατρόμητος Γιάννης Αγγελόπουλος συναντήθηκε σήμερα με τον προπονητή Νίκο Αναστόπουλο για να συζητηθεί η πορεία της ομάδας μας τις τελευταίες αγωνιστικές.
Από κοινού αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας του Νίκου Αναστόπουλου με την ΠΑΕ Ατρόμητος η οποίας τον ευχαριστεί θερμά και του εύχεται καλή συνέχεια κι επιτυχίες στην προπονητική του καριέρα.
Επίσης λύεται η συνεργασία της ΠΑΕ Ατρόμητος με τους Ανδρέα Σκέντζο και Θανάση Μουρτζιάπη».

Μπάγεβιτς, Αναστόπουλος και τώρα ποιος;
 Αυτή την απάντηση ψάχνουν στον Ατρόμητο με τον ιδιοκτήτη της περιστεριώτικης ΠΑΕ, Γιώργο Σπανό να ΄χει στη λίστα του τον Γιώργο Παράσχο με τον οποίο υπήρξε αγαστή συνεργασία τόσο στη Χαλκηδόνα όσο και μετέπειτα στον Ατρόμητο. Ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος έλυσε πρόσφατα τη συνεργασία του με τη Λιβαδειά, είναι, λοιπόν, το φαβορί για ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των Περιστεριωτών και επιστροφής στα δυτικά προάστια, όμως δεν είναι ο μοναδικός.
Βάσει των όσων ακούγονται στο Περιστέρι και όχι μόνο, στο μυαλό του Σπανού υπάρχει και το όνομα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου. Ο νεαρός προπονητής έκανε καλά πράγματα στον Πανιώνιο, αυτά δεν πέρασαν απαρατήρητα από τον Σπανό, ο οποίος σκέφτεται και αυτή τη λύση.
Το βέβαιο, όμως, είναι ένα… Λίαν συντόμως αναμένεται να ανακοινωθεί ο άνθρωπος που θα αντικαταστήσει τον Αναστόπουλο στον πάγκο των Περιστεριωτών.