Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Μεγάλα «ζόρια» για την ΑΕΚ


Μεγάλα «ζόρια» για την ΑΕΚΟι νίκες Πανθρακικού και Αρη αναγκάζουν την ΑΕΚ να πάει στους «Ζωσιμάδες» και να πάρει βαθμό ή βαθμούς, καθώς ο κλοιός αρχίζει και πάλι να στενεύει.
Βέβαια, στην Ενωση έχουν μάθει φέτος να ζουν στο άγχος και στην... τσίτα, οπότε άπαντες είναι συνειδητοποιημένοι για το αυριανό (8/3) ματς, αλλά και τους άλλους δυο τελικούς που απομένουν ως το φινάλε του πρωταθλήματος.
Οι «κιτρινόμαυροι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα κι όπως αναμενόταν, ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης μένει στην Αθήνα, καθώς δεν κατάφερε να ανεβάσει ρυθμούς. Ο νεαρός στόπερ και στην σημερινή τελευταία προπόνηση ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα κι έμεινε εκτός της αποστολής που θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Ηπείρου.
Επίσης στην Αθήνα μένει μαζί με τους τιμωρημένους Κορδέρο και Φούντα κι ο ανέτοιμος Παυλής. Ο Έβαλντ Λίνεν επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές και ανάμεσα τους είναι για πρώτη φορά μετά από μεγάλο διάστημα βρίσκεται ο Φερνάντεζ Γιάγκο.
Η αποστολή που αναχωρεί για τα Γιάννενα αποτελείται από τους: Κωνσταντόπουλο, Αραμπατζή, Γιάγκο, Γκερέιρο, Ρίκκα, Σταματή, Φουρτάδο, Φέτση, Πετρόπουλο, Τσουμάγκα, Βλάχο, Αναστασόπουλο, Ανάκογλου, Παπαδημητρίου, Καραλή, Τσούπρο, Μητρόπουλος, Κουτρουμπή, Τσουκαλά.

Τα αποτελέσματα
Κέρκυρα – Λεβαδειακός 1-2
ΠΑΟΚ – Βέροια 2-0
Ατρόμητος – Άρης 0-1
Πανθρακικός – ΟΦΗ 3-1
Αστέρας Τρίπολης – Ξάνθη 0-1
Πλατανιάς – Ολυμπιακός 0-4
Παναθηναϊκός – Πανιώνιος 0-0