Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Φινάλε αύριο στο πρωτάθλημα της Α1 Κορινθίας

Τα "φώτα της ράμπας" σβήνουν αύριο το απόγευμα , στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας Κορινθίας, καθώς πέφτει η "αυλαία" με τη διεξαγωγή της τελευταίας (30ης) αγωνιστικής.
Το φινάλε του πρωταθλήματος βρίσκει τον νταμπλούχο Α. Ο. Λουτρακίου να αγωνίζεται στο Πετρί κόντρα στην τοπική Θύελλα, ενώ στους Αγίους Θεοδώρους ο ΠΑΣ Κλένια τίθεται αντιμέτωπος της τοπικής ομώνημης ομάδας.
Τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου υποδέχεται το Σπαθοβούνι, στο γειτονικό ντέρμπι , στο γήπεδο του Σολομού και φυσικά στόχος είναι η νίκη, για να ολοκληρωθεί με μεγάλη επιτυχία η φετινή εντυπωσιακή σεζόν. Ο Σπύρος Αργυρόπουλος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του στη διάθεσή του και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11αδα. Φυσικά πρόκειται για την καλύτερη χρονιά στην ιστορία του Σπαθοβουνίου στην Α1 Κατηγορία και η κατάληψη της 3ης θέσης ισοδυναμεί με τεράστια επιτυχία. Ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου δεν διανύει και την καλύτερη περίοδό του, αλλά δεν παύει να είναι επικίνδυνος και να θέλει και αυτός να κλείσει θετικά την χρονιά.
Στο "Θώδειο" Στάδιο , ο Ολυμπιακός Λουτρακίου, μάχεται με την  Ελλάδα Βέλου. Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να μην κατάφεραν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, θέλουν όμως να ολοκληρώσουν με επιτυχία τη φετινή σεζόν. Ο τεχνικός του συλλόγου, δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Κορδαλή και Βαραβέρη.
laki kai memo afhste tis koytamares kai elate  mazi opws palia sto ghpedo.
Ο Αστέρας Δερβενίου αγωνίζεται εκτός έδρας , στο γήπεδο της Ξυλοκέριζας   κόντρα στόν Σαρωνικό Γαλατακίου. Ο τεχνικός του Αστέρα Στέφανος Μεϊμάρογλου, μετά την χθεσινή προπόνηση για την εν λόγω αναμέτρηση δήλωσε τα εξής:
"Μετ' εμποδίων θα έλεγα, είμαστε πανέτοιμοι για την εν λόγω αναμέτρηση, και θέλουμε να κλείσουμε την σαιζόν, με μία ακόμη καλή εμφάνιση, και ένα θετικό αποτέλεσμα. Ανέφερα την λέξη μετ' εμποδίων, καθώς αρκετοί παίκτες δεν θα είναι στην διάθεσή μου για διαφορούς λόγους, όπως οι, Χρήστος  Αναγνωστόπουλος, και Χρόνης Μαστρογιαννόπουλος , που είναι δύο σπουδαίες μονάδες, και δεν τους έχω στην διάθεση μου εδω και αρκετό καιρό. Απο κει και πέρα, είμαι αισιόδοξος, ότι και σε αυτόν τον αγώνα, όλα θα πάνε καλά για τον Αστέρα, καθώς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, και είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στίς δυσκολίες κάθε αναμέτρησης. Και στόν εν λόγω αγώνα μας, κόντρα στόν Σαρωνικό Γαλατακίου, θα δώσω χρόνο συμμετοχής σε νεαρά παιδιά, και είμαι σίγουρος ότι θα δικαιώσουν τήν ομάδα με την απόδοση τους, και θα ''πιστοποιήσουν'' την αξία τους".
Στο Ξυλόκαστρο ο Πανκαμαριακός υποδέχεται τον "καταδικασμένο" Ηρακλή Λεχαίου, ενώ στο Σοφικό , ο Πανσολυγειακός αντιμετωπίζει τον Εθνικό Ξυλοκέριζας, του οποίου η παραμονή στην κατηγορία ή μη, θα έξαρτηθεί από τα αποτελέσματα που θα φέρει στα μπαράζ γιά την άνοδό του στη Γ' Εθνική, κατηγορία, ο πρωταθλητής Α. Ο. Λουτρακίου , με τους πρωταθλητές της ΕΠΣ ΑΝ Α, της ΕΠΣ Δ Α και της ΕΠΣ Δωδεκανήσου.
Τέλος εκτός έδρας τρίποντο στα "χαρτιά" κερδίζει ο Παννεμεατικός από την υποβιβασθήσα Προοδευτική Περιγιαλίου, η οποία δεν μετείχε του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας.

Η τελευταία (30η) αγωνιστική
ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ
ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΙ - ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ
ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ - ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ 0-3 α.α.