Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Τα... βλέμματα στη μάχη για την παραμονή στην Super League


Σημαντικούς αγώνες στην προσπάθεια τους για παραμονή στην Super League δίνουν οι ομάδες που βρίσκονται στις... χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας, τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος του φετινού πρωταθλήματος. Τα βλέμματα σήμερα, Σάββατο, στρέφονται σε Λιβαδειά, Γιάννενα και ΟΑΚΑ.
  Στη Λιβαδειά ο Λεβαδειακός αντιμετοπίζει τον ΟΦΗ. Η ομάδα της Βοιωτίας θέλει να επιστρέψει στα καλά αποτελέσματα και να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα, ύστερα από την βαριά ήττα από τον Άρη στην προηγούμενη αγωνιστική. Μπροστά της θα βρει τους Κρητικούς, που αγνοούν τη νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές και θέλουν το “τρίποντο” για να ξεφύγουν από πιθανά... σενάρια υποβιβασμού.
Στα Ιωάννινα ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Άρη. Οι Γιαννιώτες έρχονται από τη νίκη μέσα στην Ξάνθη, “αποχαιρέτησαν” το Κύπελλο Ελλάδας την εβδομάδα που μας πέρασε και πλέον συγκεντρώνονται στο πρωτάθλημα και την προσπάθεια τους για είσοδο στα πλέι – οφ (ισοβαθμούν στην 5η θέση με τον Παναθηναϊκό). Αντίθετα, ο Άρης νίκησε εντός έδρας με 4-0 τον Λεβαδειακό και θα επιχειρήσει να πάρει το πρώτο του “διπλό” μέσα στη χρονιά, ελπίζοντας πως με ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων -και αντίθετα των ανταγωνιστών του- μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα έρθει η... σωτηρία.
Ματς... τελικός σήμερα στο ΟΑΚΑ όπου η ΑΕΚ μάχεται με την Βέροια!  Η ΑΕΚ θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να ξεφύγει από Άρη και Κέρκυρα που είναι σε θέσεις υποβιβασμού, να... βάλει από κάτω την Βέροια και να κάνει έτσι αποφασιστικό βήμα για την σωτηρία της. Στη διάθεση του Έβαλντ Λίνεν για την σαββατιάτικη ανμέτρηση με τη Βέροια θα βρίσκεται τόσο ο Αντώνης Πετρόπουλος, όσο και ο Μαυροειδής Μπουγαΐδης, που προπονήθηκαν κανονικά την Παρασκευή και μπήκαν στην αποστολή του Γερμανού τεχνικού.
Ο Λίνεν συμπεριέλαβε στην αποστολή για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική τον Κατσικοκέρη, ενώ εκτός άφησε τους Καραλή, Σταματή, Φουρτάδο, Τσίτα και τον τραυματία Παυλή.
Συγκεκριμένα η 18αδα της ΑΕΚ για το παιχνίδι με την Βέροια στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας αποτελείτε από τους: Κωνσταντόπουλο, Αραμπατζή, Κορδέρο, Κατσικοκέρη, Κατίδη, Γκερέιρο, Ρίκκα, Φούντα, Φέτση, Πετρόπουλο, Τσουμάγκα, Β. Βλάχο, Ανάκογλου, Μπουγαΐδη, Τσούπρο, Μητρόπουλο, Κουτρουμπή, Τσουκαλά.Απ' την μεριά της η Βέροια πηγαίνει με σημαντικές απουσίες στο ΟΑΚΑ (Καλί, Σνάουτσνερ, Μπαργκάν, Γκιγέρμο), αλλά με μοναδική σκέψη να μην ηττηθεί από την Ένωση και έτσι να παραμείνει ένα πόντο μπροστά της.
Η 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Σάββατο, 16 Μαρτίου 2013

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – Ο.Φ.Η. 17:15
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΡΗΣ 17:15
A.E.K. - ΒΕΡΟΙΑ 19:30
Κυριακή, 17 Μαρτίου 2013
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 15:00
ΚΕΡΚΥΡΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 17:15
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 17:15
Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 19:30
Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2013
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ 19:30 (NS2)