Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Αν και έχασε στη Χαλκίδα ο Πέλοπας Κιάτου κερδίζει άνοδο στη Γ΄Εθνική

Με τους αγώνες της 20ης αγωνιστικής συνεχίστικε σήμερατο περιφερειακό πρωτάθλημα στον 7ο όμιλο της Δ' Εθνικής. Χωρίς νικήτη , ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το μεγάλο ντέρμπι κορυφής στην Ελευσίνα ανάμεσα στον Πανελευσινιακό και την πρωτοπόρο ( με ένα βαθμό μπροστά) Ένωση Ερμιονίδας, όπως ισόπαλο με σκορ 2 - 2 έληξε και  στο Ναύπλιο το κλασικό ντέρμπι της Αργολίδας ανάμεσα στον Παναυπλιακό και τον Παναργειακό.
 Παρά την βαρειά ήττα του στην Χαλκίδα με 4 - 0 ο Πέλοπας Κιάτου πανηγυρίζει την άνοδο του στη Γ' Εθνική! Η ήττα αποδείχθηκε ανώδυνη για τους "ερυθρόλευκους" του Βασίλη Τζαλακώστα , καθώς τους ήρθαν βολικά τα άλλα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής, για να "σφραγίσουν" έτσι και μαθηματικά το εισιτήριο για τη Γ' Εθνική. Πλέον, ο Πέλοπας θα είναι σίγουρα στην 7αδα, ανεξάρτητα από το τι θα κάνει στον επόμενο αγώνα, που ταυτόχρονα αποκτά χαρακτήρα φιέστας με την Ερμιονίδα στο Κιάτο, ενώ Πανναυπλιακός και Παρνασσός πιθανότατα θα διεκδικήσουν το τελευταίο εισιτήριο της ανόδου στη μεταξύ τους αναμέτρηση την τελευταία αγωνιστική, στην οποία ο Πέλοπας έχει ρεπό.
Στους άλλους αγώνες στην Αράχωβα ο Παρνασσός ηττήθηκε με 0-3 από  τον Μανδραϊκό, όπως ο ουραγός Πορτοχελιακός στην έδρα του από τα Λουκίσια. Τέλος ρεπό είχε ο Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου.
 
 
Η 20η αγωνιστική
Χαλκίδα - Πέλοπας 4-0
Πανναυπλιακός - Παναργειακός 2-2
Πορτοχελιακός - Λουκίσια 0-3
Πανελευσινιακός - Εν. Ερμιονίδας 0-0
Παρνασσός - Μανδραϊκός 0-3
Ρεπό: Ευβοϊκός Αγ. Νικ.
 
H BΑΘΜΟΛΟΓΙΑ