Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Με ''καρέ'' απουσιών ο Πέλοπας Κιάτου για νίκη στη Χαλκίδα αλλά με το βλέμμα στο Ναύπλιο

Με τους αγώνες της 20ης αγωνιστικής συνεχίζεται σήμερα το απόγευμα (16:00) το περιφερειακό πρωτάθλημα στον 7ο όμιλο της Δ' Εθνικής. Η αγωνιστική περιλαμβάνει το μεγάλο ντέρμπι κορυφής στην Ελευσίνα ανάμεσα στον Πανελευσινιακό και την πρωτοπόρο ( με ένα βαθμό μπροστά) Ένωση Ερμιονίδας, ενώ  στο Ναύπλιο θα γίνει το κλασικό ντέρμπι της Αργολίδας ανάμεσα στον Παναυπλιακό και τον Παναργειακό.
 Με αρκετές απουσίες θα ταξιδέψει ο Πέλοπας στην Χαλκίδα προκειμένου να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα. Η "ερυθρόλευκη" ομάδα του Κιάτου θέλει τη νίκη, για να σφραγίσει και μαθηματικά τη συμμετοχή του στο νέα Γ' Εθνική της επόμενης σεζόν. Για τον αγώνα ο  Βασίλης Τζαλακώστας δεν θα έχει στη διάθεση του τους Μπούκη, Χουσελά, Βελέντζα, Παπαβασιλείου που είναι τιμωρημένοι. Ωστόσο, ο άλλοτε άσος του Αθηναϊκού μπορεί να υπολογίζει στις επιστροφές των Μιχαλόπουλου, Σταύρου και Αντωνόπουλου  που αποθεραπεύτηκαν πλήρως όπως επίσης και του Συρρίγου που ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία.   Παρ' όλα αυτά τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές εκφράζουν την αισιοδοξία τους για την έκβαση του αγώνα τονίζοντας ότι η συγκέντρωση θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι. Πάντως, σε περίπτωση που οι πρωταθλητές Κορινθίας αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα τότε θα έχουν κάνει σημαντικό βήμα για την επίτευξη του στόχου τους. Πέρα από τη δική του μάχη πάντως, ο Πέλοπας θα έχει το μυαλό του και στον αγώνα ανάμεσα στον Πανναυπλιακό και τον Παναργειακό. Και αυτό γιατί σε περίπτωση νίκη της ομάδας του Άργους, ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί στη Χαλκίδα, η ομάδα του Κιάτου εξασφαλίζει την άνοδο και ταυτόχρονα αποκτά χαρακτήρα φιέστας το επόμενο ματς με την Ερμιoνίδα.
Στους άλλους αγώνες στην Αράχωβα ο Παρνασσός αντιμετωπίζει τον Μανδραϊκό, ενώ ο ουραγός Πορτοχελιακός υποδέχεται τα Λουκίσια. Τέλος ρεπό έχει ο Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου.</

Η 20η αγωνιστική
Χαλκίδα - Πέλοπας
Πανναυπλιακός - Παναργειακός
Πορτοχελιακός - Λουκίσια
Πανελευσινιακός - Εν. Ερμιονίδας
Παρνασσός - Μανδραϊκός
Ρεπό: Ευβοϊκός Αγ. Νικ.
 
  Ο Ατρόμητος Λάππα στον τελικό Κυπέλλου Αχαϊας
  Στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Αχαϊας, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αχαιό,,προκρίθηκε ο Ατρόμητος Λάππα, μετά τη νίκη του στο γήπεδο Προαστείου με 2-0 επί του Κεραυνού Αγ. Βασιλείου,  . Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Ν. Γραμματικόπουλος 57', Ντόμας 69'. Είναι η τρίτη φορά τα τέσσερα τελευταία χρόνια που η ομάδα του Χ. Καραπίτσου δίνει το "παρών" στον τελικό της διοργάνωσης.