Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Πάνοπλη για νίκη η Κόρνθος κόντρα στη Καλαμάτα - Δοκιμασία Παναιγιαλείου στον Ταύρο


Με μοναδικό στόχο τη νίκη για την Μπάρτσα, προκειμένου να παραμείνει ζωντανή στη μάχη για την 6η θέση θα παρατάξει ο Νίκος Τερεζόπουλος την ομάδα του κόντρα στην Καλαμάτα, με σκοπό να ξεκινήσει με το... δεξί στον πάγκο της Κορίνθου. Η προετοιμασία ολοκλήρωθηκε το πρωί του Σαββάτου στο στάδιο της πόλης και μετά το τέλος του προγράμματος ανακοίνωθηκε η 18αδα, που την αποτελούν οι ποδοσφαιριστές: Αρχοντάκης, Μέλκας, Κατσίκης, Φίλης, Σπυρόπουλος, Παππάς, Πεχλιβανόπουλος, Ματετζίδης, Αράπογλου, Γκάτσης, Λώττας, Αμπαδιωτάκης, Λούβρης, Τσουβαλτσίδης, Σαμπάνης, Παπαευθυμίου, Νικολόπουλος, Λουμπαρδέας. Εκτός έμειναν για αγωνιστικούς λόγους οι Δασκαλάκης, Μακρής, Κουρούπης και ο τιμωρημένος Κοτσόκολος. Η νίκη φυσικά, αποτελεί το μόνο ζητούμενο για την «Μπάρτσα». Οι ποδοσφαιριστές της είναι αποφασισμένοι για ένα νέο ξεκίνημα και βέβαια, περιμένουν τη στήριξη του κόσμου, σ' αυτή την κρίσιμη μάχη.
Με ανακοίνωση της η διοικούσα επιτροπή της Κορίνθου στέκεται στην κρισιμότητα του αγώνα και της κατάστασης γενικότερα, μετά την αποχώρηση του Πάνου Μπεθάνη και καλεί τον φίλαθλο κόσμο της Κορινθίας να δώσει δυναμικό παρών στο Στάδιο.
"Μετά τις δραματικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών, το βάρος της σωτηρίας της ομάδας μας επαφίεται στους οπαδούς της ΜΠΑΡΤΣΑ. Γι’ αυτό θεωρείται επιβεβλημένη η παρουσία ΟΛΩΝ των Κορίνθιων καθώς φυσικά και των τοπικών παραγόντων τη Κυριακή στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου προκειμένου να στηρίξουν αυτή τη δύσκολη μάχη που δίνει ο λαός της ομάδας μας!
Η δύναμη αυτής της ομάδας είναι ο κόσμος της και αυτή τη κρίσιμη στιγμή τον έχει ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε. ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!! ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΠΑΡΤΣΑ!", αναφέρει η ανακοίνωση

Το τεχνικό δίδυμο της "Μαύρης Θύελλας" Κακαλέτρης και Σακελαρόπουλος ολοκλήρωσαν το Σάββατο την τελευταία προπόνηση της Καλαμάτας και ανακοίνωσε την αποστολή που θ’ αναχωρήσει στις 12:30 το μεσημέρι για την Κόρινθο. Την αποστολή της Καλαμάτας αποτελούν οι: Κυριακόπουλος, Τσόπελας, Τριανταφυλλάκης, Καντούτσης, Ψυχογιόπουλος, Σκαρλάτος, Ρήγας, Πούτση, Γεωργιόπουλος, Νουχάνοβιτς Γκαλίν (πιθανή ενδεκάδα), Κολοτούρης, Βασίλιεφ, Χρησταράς, Σαραντόπουλος, Τρίψας, Κουρέας, Μπιζίμης. Εκτός έμειναν ο τραυματίας Ηλιόπουλος και ο τιμωρημένος Τσιμικλής.
Χωρίς τους τραυματίες Βαβάτσικο, Τασουλή και τον τιμωρημένο Τσούκη θα παραταχθεί ο αήττητος εντός έδρας, Φωστήρας κόντρα στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Παναιγιάλειο το απόγευμα στον Ταύρο.  Πιθανή ενδεκάδα για τον Φωστήρα στο ματς με το Αίγιο αναμένεται να αποτελείται από τους εξής παίκτες: Μπότος, Πεταυράκης, Παραράς, Τσώνης, Κόπελας, Μπούμπας, Τσαγκαράκης, Γ. Βλάχος, Πάλλας, Δωροβίνης, Κάμπας. Η αποστολή των «μελανολεύκων» του Νίκου Κουρμπανά βρίσκεται στην Αθήνα. Στο Αίγιο έμειναν οι Σκαρτσίλας, Λαζανάς, Καράδαης, Γιαννίκος, Λαλαής και Δαλιάνης. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Ρίζος, Σανδραβέλης, Παπαχρήστος, Σούλης, Τ. Παπαδόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος, Γκοτσούλιας, Αργυρόπουλος, Μπούνας, Κανελλόπουλος, Μπουλούμπασης (πιθανή 11άδα), Διαμαντόπουλος, Μπουρλάκης, Μπαλτιμάς, Θεοφανόπουλος, Αγουρίδης, Ρέλλας, Μαυρόπουλος, Ακπαρίδης.
Ιδιαίτερης βαθμολογικής σημασίας είναι για τον Αχαρναϊκό το παιχνίδι με τον Αστέρα Μαγούλας. Οι "πράσινοι" θέλουν να διατηρήσουν την επαφή τους με την κορυφή αλλά και να αυξήσουν τη διαφορά από τους διώκτες τους. O Φώτης Θανέλλας άφησε εκτός αποστολής για αγωνιστικούς λόγους τους Νταβαρίνο και  Αθανασόπουλο καθώς και τον τιμωρημένο Χριστόπουλο. Από την άλλη πλευρά στον Αστέρα  Μαγούλας δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Τριάντος και Γαρουφαλιάς, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Στρατομήτρου . Πάντως διοίκηση και τεχνική ηγεσία ζήτησε από τους παίκτες τη νίκη για να διατηρηθεί η ομάδα στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.
Στο Ελληνικό ο Α. Ο. Γλυφάδας αντιμετωπίζει τον Πανηλειακό. Μετά το τέλος του χθεσινού προγράμματος ο Νίκος Παντέλης ενημέρωσε τους παίκτες του ότι η 18αδα θα ανακοινωθεί δύο ώρες πριν την έναρξη του ματς. Να σημειωθεί ότι ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει τους τραυματίες Κόκκαλη και Καρλιάμπα. Ο Πανηλειακός από την άλλη πλευρά που στόχο έχει την νίκη, βρίσκεται από χθες στην Αθήνα. Ο τεχνικός Μίλτος Γκόφας άφησε εκτός αποστολής τους ανέτοιμους Σταματέα  και Νομικό, καθώς και τον τιμωρημένο Κυριακίδη, ενώ μετέχει  ο Κώστας Βλαχόπουλος, αν και δεν ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του, αλλά ήταν σε αρκετά καλή κατάσταση, σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες
Στην Προοδευτική χωρίς τους Άγγελο και Δημήτρη Χόρτσα  αλλά και τον Λέκκα  καταστρώνει τα πλάνα του ο Αντώνης Καλαμάκης για τη δύσκολη αναμέτρηση κόντρα στον Ρούβα. Ο Αλέκος Κούρτογλου  εκτός αποστολής άφησε  τον τιμωρημένο Γούτσιο και τον τραυματία Μπολόση..
Ο αγώνας του Εθνικού Αστέρα με την Επισκοπή κερδίζει στα «χαρτιά» η Κρητική ομάδα καθώς η ομάδα της Καισαριανής έχει  παραιτηθεί από το Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE 2. Τέλος ρεπό έχει ο Α. Ο. Χανίων.
Η 17η αγωνιστική
ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ-ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ
ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ-ΡΟΥΒΑΣ
ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΦΩΣΤΗΡΑΣ-ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ-ΕΠΙΣΚΟΠΗ   0 – 3 α. α.
Ρεπό έχει ο AO ΧΑΝΙΑ