Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Ο Αστέρας στο Δερβένι νίκησε στο τέλος με 3 - 1 τον Εθνικό Ξυλοκέριζας

pb240001myv.jpg
Ύστερα από ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι ο Αστέρας Δερβενίου στο γήπεδο "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ", κατάφερε να λυγίσει στα τελευταία λεπτά την αντίσταση του Εθνικού Ξυλοκέριζας  επικρατόντας  με σκορ 3-1.
Ο δυνατός αέρας που επικρατούσε  δεν επέτρεψε να παιχτεί καλό αγώναςς, με τον Αστέρα να έχει μια ανούσια πρωτοβουλία σε όλο το 90λεπτο. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν, καθώς στο 8’ πήραν το προβάδισμα. Ο Φραντζής ανέτρεψε τον Νομικό, για να καταλογιστεί το πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μπράνκο.
Γρήγορα πάντως, ήρθε η απάντηση του Αστέρα, που ισοφάρισε στο 14’ με κεφαλιά του Γιαννόπουλου, μετά από κόρνερ του Μετεβελή. Στη συνέχεια, ο Αστέρας του Στέφανου Μεϊμάρογλου είχε δυο – τρεις καλές ευκαιρίες με τον Μυργιώτη και τον Αντωνόπουλο, τους οποίους, σταμάτησε ο σταθερός Σεραφείμ
Το σκηνικό δεν άλλαξε στην επανάληψη, με τον Εθνικό να παίζει αμυντικά και να μην απειλείται ιδιαίτερα. Στα τελευταία λεπτά, όμως, η πίεση του Αστέρα έφερε αποτέλεσμα. Στο 86’ από τη σέντρα του Φωλιά, ο Γιαννόπουλος με νέα κεφαλιά έκανε το 2 -1, ενώ το τελικό 3 - 1 διαμόρφώσεστο 93'  ο Καπούς με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Παναγιωτόπουλο.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ:
Φραντζής, Μερκούρης (35’ Κουτρούλης), Πεθαίνος (46’ Καραγιαννόπουλος), Γιαννακόπουλος, Μετεβελής, Γιαννόπουλος, Φωλιάς, Αντωνόπουλος, Μαστρογιαννόπουλος, Μυργιώτης (89’ Πρίφτης, Καπούς
ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ:
Σεραφείμ, Μάρκελλος Β., Μάρκελλος Ι., Μποντούρι, Καράγιωργας, Παναγιωτόπουλος, Νομικός, Διπλός, Μπράνκο, Κόλλιας, Μούτσος (70’ Παπαθεοδώρου)