Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Στον «αστερισμό» του Ράγιος! ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0-2

Στον «αστερισμό» του Ράγιος! (pics)
Μόνιμος «κάτοικος» της δεύτερης θέσης ο Αστέρας Τρίπολης που πήρε την νίκη με 2-0 επί του Ατρόμητου στο Περιστέρι για την 26η αγωνιστική της Super League.
Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη έφτασε του 53 βαθμούς παραμένει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και έκανε την έβδομη σερί της νίκη σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.
Πρωταγωνιστής για ακόμα μια φορά ο Ρούμπεν Ράγιος που στο 37΄ έβγαλε την ασίστ στον Ουσερό για το 1-0 ενώ στο 67΄ με πέναλτι, το οποία κέρδισε ο Λέντσε, διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
Με γκολ του Ουσέρο έπειτα από μια προσωπική ενέργεια του Ράγιος, ο Αστέρας πήρε το προβάδισμα με 1-0 στο 37΄ σε ένα πρώτο ημίχρονο, όπου ο Ατρόμητος πίεζε περισσότερο και οι δυνατές μονομαχίες κυριαρχούσαν.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ράντμαν, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Μπρίτο (46΄Σουμπίνιο), Ιγκλέσιας, Ναπολεόνι (70΄Καραγκούνης), Ουντόζι (70΄Επστάιντ), Μάντζιος, Δημούτσος.
ΑΣΤΕΡΑΣ: Μπάντης, Σανκαρέ, Πιπίνης (6΄Φορμίκα), Μπαρτολίνι, Ουσέρο, Ντε Μπλάσις, Λεάντρο, Ράγιος (81΄Κοντοές), Ναβάρο, Λέντσε (72΄Καλαντζής), Τσαμπούρης