Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Ο Τέρενς Κουίκ στο πλευρό των πωλητών Λαϊκών Αγορών.

LAIKES AGORES 1.JPG
«Για άλλη μια φορά, καθημερινές σκηνές πλέον, ζήσαμε σήμερα το πρωί στην Αθήνα κατοχικές καταστάσεις. Είδαμε ουρές πεινασμένων και εξαθλιωμένων Ελληνίδων και Ελλήνων που έσπευσαν να πάρουν λίγα τρόφιμα, από εκείνα που δωρεάν μοίρασε έξω από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, η Πανελλαδική Ομοσπονδία Συλλόγων Παραγωγών Λαϊκών Αγορών».
Αυτή τη δήλωση έκανε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, ο οποίος επισκέφθηκε τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έκαναν σήμερα (6/2/2013) οι παραγωγοί λαϊκών αγορών, ζητώντας μείωση του κόστους παραγωγής με τελικό όφελος και για τον καταναλωτή, αλλά και για τη δική τους επιβίωση που έχει φθάσει σε μηδενικό επίπεδο.
Ο Τέρενς Κουίκ συνομίλησε και με παραγωγούς, αλλά και με πολίτες που σχημάτιζαν τις ατελείωτες ουρές αναμένοντας να πάρουν τα οπωρολαχανικά, μέλι και αυγά, που αναλογούσε στον καθένα, από τους 50 τόνους που διατέθηκαν αποκλειστικά για ανέργους, πολύτεκνους και συνταξιούχους.
Αποχωρώντας από τη συγκέντρωση, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ δέχθηκε ερωτήσεις από ελληνικά και ξένα κανάλια...