Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Συναντήσει​ς στο Υπουργείο Αγροτικής Αναπτυξης για το ΑΧΕΠΑ Βέλου και τους εργαζόμενο​υς στο φράγμα Ασωπού

 
Συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αθανάσιο Τσαυτάρη πραγματοποίησαν οι Βουλευτές Κορινθίας κ. Χρίστος Δήμας, Κώστας Κόλλιας, Νίκος Ταγαράς, ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Γιώργος Δέδες, ο Δήμαρχος Βέλου-Βόχας κ. Αννίβας Παπακυριάκος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κώστας Παλυβός, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Βασίλης Νανόπουλος και ο Υπεύθυνος του Πρακτικού Γεωργικού Σχολείου ΑΧΕΠΑ Βέλου κ.Ηλίας Ανδρικόπουλος για το θέμα της καλύτερης αξιοποίησης του Γεωργικού Σχολείου.
Στη συνάντηση ο Υπουργός εξέφρασε την δέσμευση του για την επίλυση ορισμένων διαδικαστικών προβλημάτων για την καλύτερη λειτουργία αλλά και την περαιτέρω ανάπτυξη του Σχολείου.
Στόχος όλων είναι το ΠΓΣ Βέλου να μετατραπεί σε ένα πρότυπο αγρόκτημα και σύγχρονο κέντρο εκπαίδευσης.
Επίσης, ο κ. Δήμας, ο κ. Δέδες μαζί με αντιπροσωπεία εργαζομένων στο φράγμα του Ασωπού πραγματοποίησαν συνάντηση με τον κ. Αθανάσιο Θεοχαρόπουλο Ειδικό Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν ποιες πρέπει να είναι όλες οι απαιτούμενες επόμενες ενέργειες –τόσο από τους εργαζόμενους, όσο και από τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες- ώστε να διασφαλιστεί η πληρωμή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους.