Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Έκτακτη συνεδρίαση σήμερα του Δ. Σ. Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων



 Έκτακτη συνεδρίαση σήμερα του Δημοτικού Συμβουλίου Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων

στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως, Λουτράκι) στις ώρα 6:00 μ.μ. για συζήτηση και λήψη Απόφασης στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1.Τροποποίηση ή μη της συστατικής πράξης του ν.π.δ.δ. “Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού - Αθλητισμού - Περιβάλλοντος Λουτρακίου - Αγ. Θεοδώρων («ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ»)”.
2.Τροποποίηση ή μη της συστατικής πράξης του ν.π.δ.δ. “Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης & Παιδείας του Δήμου Λουτρακίου - Αγ. Θεοδώρων («ΜΕΡΙΜΝΑ») ”,
καθότι οι ανωτέρω τροποποιήσεις αποτελούν βασική προϋπόθεση για την κατάρτιση του δημοτικού προϋπολογισμού έτους 2013, ο οποίος και θα πρέπει να εγκριθεί άμεσα προκειμένου να εξασφαλιστεί η σωστή λειτουργία του Δήμου.

`                                    


               Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η – Γ Ν Ω Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η
νέας ημερομηνίας και ώρας εξ αναβολής συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου

            Σε συνέχεια της υπ’ αριθμ. 3054/13-2-2013 πρόσκλησης σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την 20η Φεβρουαρίου 2013 και της υπ’ αριθμ. 3622/19-2-2013 ανακοίνωσης περί αναβολής αυτής,
σας γνωστοποιούμε ότι η εξ αναβολής συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί  την 27η Φεβρουαρίου 2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 6:00 μ.μ., με το ίδιο θεματολόγιο συζήτησης.
Η παρούσα επέχει και θέση πρόσκλησης για τη συνεδρίαση της 27/2/2013.