Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Πάτρα: Επι ποδός η Αστυνομία για τις εκδηλώσεις μνήμης απο τη δολοφονία του Ν. Τεμπονέρα - Πορεία το απόγευμα στο κέντρο

Πάτρα: Επι ποδός η Αστυνομία για τις εκδηλώσεις μνήμης απο τη δολοφονία του Ν. Τεμπονέρα - Πορεία το απόγευμα στο κέντρο Κορυφώνονται το απόγευμα
Σε επιφυλακή θα βρίσκεται το απόγευμα η δύναμη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαϊας με αφορμή τις εκδηλώσεις μνήμης για τα 22 χρόνια απο τη δολοφονία του Νίκου Τεμπονέρα.
Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν στις 6 τον απόγευμα όπου η ΟΛΜΕ, τιμώντας τη μνήμη του μαθηματικού, πραγματοποιεί εκδήλωση έξω από το Σχολικό Συγκρότημα «Ν. Τεμπονέρα», στα Ψηλά Αλώνια. Θα ακολουθήσει πορεία στο κέντρο της πόλης.
Στις εκδηλώσεις μνήμης για τον Νίκο Τεμπονέρα, συμμετέχουν το Εργατικό Κέντρο, οι Σύλλογοι Εργαζομένων του Δήμου Πατρέων και πολλοί άλλοι φορείς, Σωματεία και Σύλλογοι.
Νωρίτερα, στις 5 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί κατάθεση λουλουδιών στο μνήμα του καθηγητή στο νεκροταφείο Παν. Αλεξιώτισσας (κάτω μέρος Ναού στον κεντρικό διάδρομο προς έξοδο οδού Μαραγκοπούλου) από τον ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ οργάνωση Ανατολικού.

.thebest.gr