Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Αστέρας Δερβενίου - Ολυμπιακός Λουτρακίου 2 - 2


olumpiakos entos
















Ο Αστέρας Δερβενίου, αν και προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ, δεν μπόρεσε τελικά να χαρεί στον πρώτο του αγώνα για το 2013, μιας και ήρθε ισόπαλος με σκορ 2 – 2 στο γήπεδο «Κώστας Βυζάς» με τον πολύαλό Ολυμπιακό Λουτρακίου .
Άλλο ένα ντέρμπι που άφησε με γλυκόπικρη γεύση τους φίλους του Αστέρα, οι οποίοι είδαν την ομάδα τους να μάχεται ίση προς ίσο με έναν εξαιρετικό αντίπαλο που είχε στις τάξεις του παίκτες εγνωσμένης αξίας και να μην μπορεί να κρατήσει το αποτέλεσμα.
Πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήταν για τον Αστέρα, όταν στο 14’ ο Κουτρούλης μέσα στην περιοχή, σούταρε αλλά έστειλε την μπάλα λίγο δίπλα από τα δοκάρια.
Στο 21ο λεπτό οι γηπεδούχοι πήραν και προβάδισμα στο ματς με τον Μυργιώτη να ανατρέπεται από τον Κόντη και τον ίδιο παίκτη να εκτελεί εύστοχα για το 1-0.
Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός βγήκε στην επίθεση και απείλησε με τον Κατσιάπη στο 31’ να κάνει ένα σουτ μέσα από την περιοχή και την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.
Ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει με στημένες φάσεις , με τον μόνιμο εκτελεστή του, Κολλιάκο.
Στο 37’ ο Μυργιώτης έφερε ταραχή στα καρέ του Κόντη, όταν μετά από πολύ όμορφη σέντρα του Δημόπουλου, σούταρε αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι.
Τρία λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Ολυμπιακού να απειλήσει αλλά και να φέρει το ματς στα ίσια με τον Κριαρά να εκμεταλεύεται τα λάθη της άμυνας του Αστέρα που δεν μπορούσε να απομακρύνει την μπάλα από τα καρέ της, και έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα του Κολιμάδη για το 1-1.
Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός μπήκε καλύτερα, με τον Αστέρα να παίρνει το προβάδισμα εκ νέου όμως.
Στο 66’ και πάλι ο Μυργιώτης ανατράπηκε από τον Λέκκα αυτή τη φορά και εκτέλεσε για να νικήσει για δέυτερη φορά τον Κόντη για το 2-1, με τους "ερυθρόλευκους" να ζητούν οφσάιντ στην αρχή της φάσης.
Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός βγήκε μπροστά και σε δύο περιπτώσεις, λίγο έλειψε να ισοφαρίσει.
Πρώτα στο 70’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Κολλιάκου, ο Κολιμάδης έδιωξε πολύ δύσκολα με την μπάλα να βρίσκει και στο δοκάρι. Στο 74’ νέα μεγάλη ευκαιρία, με τον Κολλιάκο να εκτελεί το κόρνερ και τον Πρίφτη να βγάζει επάνω στην γραμμη την κεφαλιά του Φραγκάκη.
Τελικά το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 77’ μετά από πανέμορφη εκτέλεση φάουλ του Κολλιάκου που άφησε τον Κολιμάδη απλά να παρακολουθεί την πορεία της μπάλας. Οι γηπεδούχοι φώναξαν για το συγκεκριμένο φάουλ έντονα στον κ.Νεοφυτιάδη.
Στην συνέχει οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να γυρίσουν το παιχνίδι με κάποιες καλές φάσεις που δημιουργούσε ο Κολλιάκος με τις πολύ καλές εκτελέσεις του, όμως ο Κολιμάδης φώναξε παρών και τις δύο φορές.
Στο 89’ όμως παρα λίγο να γίνει το 2-3 μετά από δυνατό σουτ του Κολλυρόπουλου, με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι.
Στο 87’ ο Αστέρας έμεινε με δέκα μετά την αποβολή του Μυργιώτη, που πήγε να σηκώσει από την μπλούζα έναν παίκτη του Ολυμπιακού που ήταν πεσμένος για φάουλ και αντικρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα. Μια αποβολή που δε συνάδει με την ποιότητα του παίκτη...
Στο 89’ ήρθε και η απάντηση για τις προηγούμενες φάσεις του Ολυμπιακού από τον Αστέρα, με τον Δημόπουλο να προσπαθεί να κάνει ένα θεαματικό κρεμαστό σουτ και την μπάλα να καταλήγει το οριζόντιο δοκάρι.

Ο διαιτητής κ. Νεοφυτιάδης άφησε παραπονούμενες και τις δύο ομάδες. Τον Αστέρα για το φάουλ που έφερε το δεύτερο τέρμα του Ολυμπιακού και τα φάουλ που έδινε εύκολα στο β’ μέρος υπέρ του Ολυμπιακού και τον Ολυμπιακό για το δεύτερο σε βάρος του πέναλτι που σφυρίχτηκε. Οι βοηθοί κ.κ. Μπετσόγλου και Σεφέρης ήταν πολύ καλοί και η ένταση που δημιουργήθηκε από πλευράς Ολυμπιακού για τον κ. Σεφέρη είχε να κάνει με την μη υπόδειξη οφσάιντ στο δεύτερο πέναλτι, πράγμα μάλλον αδικαιολόγητο.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒENIOY: Κολιμάδης, Μαστρογιαννόπουλος, Μετεβελής, Γιαννακόπουλος, Γιαννόπουλος, Φωλιάς, Αναγνωστόπουλος, Δημόπουλος, Κουτρούλης (77' Ρούτσης), Μυργιώτης, Πεθαίνος (61' Πρίφτης)
ΟΛΥΜΠΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: Κόντης, Βαραβέρης, Μαστρογιάννης, Κορδαλής, Φραγκάκης, Λέκκας, Κριαράς, Κατσιάπης, Μπεκιάι, Παπαδημητρίου, Κολλιάκος Έπαιξαν και οι: Κολλυρόπουλος, Κλεμπετσάνης