Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Δεν χωράει... διαπραγμάτευση, θέλει τη νίκη o Oλυμπιακός...Σάλκε-Ολυμπιακός (21.45)


Ο Ολυμπιακός δεν θα συζητήσει με τους Γερμανούς, θα προσπαθήσει να επιβάλει τους όρους του και να φύγει με το τρίποντο από τη Φέλτινς Αρίνα.
Οι "ερυθρόλευκοι" δίνουν το κρισιμότερο ματς τους, μέχρι το επόμενο, στο Τσάμπιονς Λιγκ και θέλουν τη νίκη που θα τους φέρει σε θέση ισχύος για την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Η ήττα στην πρεμιέρα ακόμη κυνηγάει τον Ολυμπιακό ο οποίος γνωρίζει πως αν δεν κερδίσει είναι πιθανό να μην έχει κανένα ενδιαφέρον το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με την Άρσεναλ.
Ο Ζαρντίμ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και αναμένεται να παρατάξει τους: Κάρολ, Τοροσίδη, Χολέμπας, Μανωλά, Κοντρέρας, Μοντέστο, Μανιάτη, Μασάντο, Γκρέκο, Αμπντούν, Μήτρογλου.
Από την άλλη ο Στέφενς δεν υπολογίζει στον Αφελάι ενώ αμφίβολος είναι και ο Μέτσελντερ.
Ο Ολυμπιακός έχει γνωρίσει 4 ήττες στις 5 επισκέψεις του στη Γερμανία ενώ τη μοναδική φορά που σκόραρε κατάφερε να κερδίσει με 3-1 την Βέρντερ Βρέμης.
Το ματς θα ξεκινήσει στις 21.45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη ΝΕΤ ενώ θα υπάρχει LIVE ενημέρωση από το NewsIt. Την ίδια ώρα η Άρσεναλ φιλοξενεί τη Μονπελιέ. Η μοναδική περίπτωση ο Ολυμπιακός να μην εξασφαλίσει την τρίτη θέση είναι να χάσει από τη Σάλκε και οι Γάλλοι να φύγουν με τη νίκη από το Εμιρέιτς.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

21.45 Σάλκε - Ολυμπιακός
21.45 Άρσεναλ - Μονπελιέ
Η βαθμολογία
1. Σάλκε 8
2. Άρσεναλ 7
3. Ολυμπιακός 6
4. Μονπελιέ 1

Η τελευταία αγωνιστική - Τρίτη 4 Δεκεμβρίου

21.45 Ολυμπιακός - Άρσεναλ
21.45 Μονπελιέ - Σάλκε